El MAC entrena durant l’estiu per posar-se a punt per als Campionats de Catalunya

Categories General

El Martorell Atlètic Club ha reprès els entrenaments i els mantindrà durant tot l’estiu per tornar a la rutina habitual i preparar-se per als controls i els possibles campionats de Catalunya que arribaran el mes de setembre. El calendari de les competicions a l’aire lliure d’atletisme del 2020 ja té dates oficials: el 29 i el 30 d’agost començaran els controls absoluts i el 12 i el 13 de setembre se celebrarà el primer campionat de Catalunya, el de proves combinades en categoria sub16, sub18 i sub20. La competició a l’aire lliure acabarà el mes de novembre, o a principis del mes de desembre, amb el Campionat de Catalunya de fons sub18, sub20, sub23 i absolut.

El Martorell Atlètic Club ja treballa per intentar situar-hi esportistes en aquestes competicions, tot i que encara no ha confirmat qui hi serà. El club martorellenc ha posat en marxa els seus atletes, espaiant els entrenaments i donant franja a tots els grups per evitar que es trobin a la pista. A banda, per suposat, de seguir les normes de seguretat i higiene recomanades per les autoritats.

El coordinador Marc Caballero explica que durant els dies de la setmana segueixen un ordre i tots poden entrenar-se.

Marc Caballero, coordinador Martorell Atlètic Club

Caballero confessa que estan adaptant-se al nou escenari, i no amaga que tenen en el seu horitzó més immediat els propers controls i els possibles campionats de Catalunya.

Marc Caballero, coordinador Martorell Atlètic Club

Durant el mes d’agost, els atletes no tindran descans, i amb els controls del mes de setembre esperen aconseguir les mínimes per als Campionats de Catalunya.

Font: El MAC entrena durant l’estiu per posar-se a punt per als Campionats de Catalunya