El Mag Stigman mirarà cap al segle XX amb l’espectacle ‘El circ dels impossibles’

Categories General

El Mag Stigman aterra avui a Martorell (nau 2 de ca n’Oliveres, 18.30h) amb l’espectacle El circ dels impossibles , una actuació que ret homenatge a The Great Carmo, el mag d’inicis del segle XX que va dirigir un dels circs més espectaculars de l’època. Amb El circ dels impossibles , el Mag Stigman implicarà el públic i les famílies que hi assisteixin i ho farà a través de la màgia, els malabars i molta energia.

L’espectacle que es podrà veure avui a Martorell pren el relleu a Més que màgia , una actuació on s’unien l’il·lusionisme amb coreografies de dansa moderna. Aquest número feia dels efectes visuals, els malabars i l’escapisme una proposta sorprenent per al públic. Però El circ dels impossibles suposa un canvi i torna a mirar cap als orígens del circ, a la primera meitat del segle XX.

Un espectacle mundial com a referent

El Mag Stigman es fixa en el circ que va crear The Great Carmo l’any 1929 i que va ser considerat com un dels millors de la primera meitat del segle XX. Inaugurat el 1929 a Catford, a Londres (Gran Bretanya), en col·laboració amb Bernard i Cyril Mills, incloïa els números i integrants més particulars d’arreu del món i va ser molt ben rebut per part de la crítica. Però els deutes de Harry Carmo van perseguir aquest espectacle i van sumar-se a un incendi el 20 de març de 1930. El foc va estar provocat per uns assajos previs i va desencadenar el seu desenllaç molt aviat.

El Mag Stigman va quedar encisat pel final de l’espectacle de Harry Carmo i ha volgut fixar-s’hi per crear El circ dels impossibles , homenatjant-ne el seu autor com a mag, malabarista i showman . L?actuació està dirigida a infants a partir dels quatre anys i encara poden adquirir-se les entrades al web entrades.martorell.cat

 

Font: El Mag Stigman mirarà cap al segle XX amb l’espectacle ‘El circ dels impossibles’