El ‘Martorell a Debat’ de l’emissora municipal fa un especial dijous en arribar als 500 programes

Categories General

L’espai radiofònic Martorell a Debat  arriba, aquest dijous, al seu programa número 500. Per a celebrar-ho, Ràdio Martorell ha preparat una edició especial de dues hores de durada que tindrà lloc aquest dijous, 11 de novembre, i que es trasllada a la sala d’exposicions del Centre Cultural (segona planta). Començarà a les 18.00h i es perllongarà fins a les 20.00h.

A la cita hi són convidades totes aquelles persones que han estat tertulians al llarg dels 13 anys d’emissió. Des de l’emissora municipal han fet una crida a tothom qui n’ha format part:”Hem pogut contactar amb quasi tothom, però per si de cas, posem a disposició el telèfon de la ràdio (93 775 52 52) i el correu electrònic radio@martorell.cat per si algun tertulià no ha rebut la convocatòria i vol venir”, comenta l’editor i presentador del programa, Jaume Monés.

Jaume Monés, editor i presentador del ‘Martorell a Debat’

El programa especial comptarà amb una salutació a càrrec de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat del regidor de Comunicació, Lluís Sagarra. A partir d’aleshores i com és habitual, es plantejaran temes d’actualitat amb la participació de tothom qui vulgui, i s’acabarà fent un brindis per desitjar “que en vinguin 500 programes més!”.

Més de 13 anys en antena

El Martorell a Debat és un programa de participació ciutadana que s’emet cada dijous des del 10 de gener de 2008. L’hora habitual és de 19.00 a 20.00h, i en aquest temps, els tertulians -tres amb el protocol Covid-19 i quatre anteriorment- opinen sobre temes d’actualitat que afecten al poble. A més, s’obre la porta a que tothom qui vulgui pugui dir-hi la seva, a través del telèfon del directe: 93 774 24 44, i també amb el correu electrònic.

“Els tertulians són persones molt vinculades al teixit associatiu de Martorell, ja que sovint formen part de més d’una entitat o associació, i que per tant, creiem que tenen molta perspectiva per analitzar l’actualitat del poble”, comenta Monés.

Jaume Monés, editor i presentador del ‘Martorell a Debat’

D’aquesta manera, el Martorell a Debat té l’objectiu de donar veu a la ciutadania, un aspecte que, per al seu editor, “ens enriqueix a tots plegats a través de les diferents opinions, punts de vista i crítiques constructives”, i alhora “ha contribuït i contribueix a fer poble i a augmentar l’autoestima de sentir-se de Martorell”.

Font: El ‘Martorell a Debat’ de l’emissora municipal fa un especial dijous en arribar als 500 programes