Disset participants a la sortida d’iniciació a Pontons

Categories Esports

La sortida del grup d’iniciació d’aquest passat diumenge a Pontons va comptar amb una nodrida representació. Disset socis federats del club van prendre part en l’excursió a la petita localitat penedesenca de Pontons.

Segona sortida del grup d’iniciació, que ara fa un mes havia estrenat el calendari a les escletxes de la Freixeneda. En aquesta ocasió, el grup va dirigir-se cap a Pontons (Alt Penedès) per fer una ruta a peu per les ermites del seu terme municipal. Una caminada per entre pinedes, camps de conreu i terrenys calcaris que, de nou, va tenir una molt bona acceptació, amb disset participants.

La propera cita de l’AEM serà la del grup de muntanya, que el diumenge 28 de novembre es dirigirà al tossal del Faig, pel camí equipat Joan Nubiola, a Oliana. De la seva banda, el grup d’iniciació farà la seva darrera sortida del 2021 el proper 12 de desembre, amb una excursió de nivell fàcil per les barraques de pedra seca de Mont-roig del Camp (Baix Camp).

Si voleu participar en les sortides del club, cal disposar del carnet federatiu de la FEEC 2021 (ara amb un preu reduït) o bé obtenir una llicència provisional per a una sortida puntual. Informeu-vos a excursionista.martorell@gmail.com o bé en horari d’atenció al públic -els dijous de 21.00 a 22.00h- al Pavelló Esportiu Municipal.