El Martorell Gimnàstic Club col·labora amb La Marató venent samarretes solidàries

Categories General

El Martorell Gimnàstic Club se suma a La Marató de TV3 , que enguany es dedica a la lluita per combatre la COVID-19. L’entitat esportiva, amb el suport de l’empresa Inovyn, ven des d’aquest dilluns samarretes per contribuir a aquesta causa solidària que ens toca a tothom.

Des que es va fundar el Martorell Gimnàstic, l’any 2017, l’entitat sempre ha participat de diferents causes benèfiques. La presidenta Sílvia Blanco diu que “aquest any ens era difícil muntar una paradeta al carrer o organitzar sortejos, com hem fet altres anys. Per això, vam pensar recaptar diners per a La Marató de TV3 amb la venda de samarretes. Convidem tothom, sigui o no membre del club, a col·laborar amb aquesta causa”.

Sílvia Blanco, presidenta Martorell Gimnàstic Club

Blanco afirma que “des del club inculquem que la gimnàstica no només és esport, sinó també responsabilitat i prendre consciència del que ens envolta. Normalment, la resposta dels nens i nenes a aquestes iniciatives solidàries és molt bona”. Les samarretes solidàries tenen el dibuix d’un electrocardiograma amb siluetes de gimnastes penjades, i es poden comprar els dilluns, dijous i divendres al Complex Esportiu La Vila, i els dimarts i dimecres a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, en horari de 17.30 a 20.30h.

Sílvia Blanco, presidenta Martorell Gimnàstic Club

L’entitat es va veure obligada a aturar la seva activitat a causa de la situació sanitària. Durant el confinament, van seguir els entrenaments a casa per via telemàtica, amb la dificultat que comporta la pràctica d’aquest esport en un lloc no habilitat. Actualment, han recuperat els entrenaments presencials, al Complex Esportiu La Vila i a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, repartits en grups reduïts per tal de complir amb les restriccions d’aforament. Esperen tornar ben aviat a la normalitat.

Font: El Martorell Gimnàstic Club col·labora amb La Marató venent samarretes solidàries