El Martorell Pàdel Club entrega 600 euros a Ocularis en el torneig solidari del Roser

Categories General

El Martorell Pàdel Club i l’ONG Ocularis han col·laborat junts durant tot el cap de setmana en el torneig solidari de pàdel de la Festa del Roser i que s’ha celebrat, per primer cop en la història, a les pistes del Pavelló Esportiu Can Cases. El club martorellenc ha fet entrega de la quantitat de 600 euros que ha recaptat durant la cita i a la qual hi han contribuït els jugadors i jugadores del torneig.

Amb una norantena de participants, repartits en 45 parelles (set en Segona Femenina; set en Tercera Femenina; setze en Tercera Masculina; dotze en Segona Masculina i quatre en Primera Masculina), el club ha recuperat una de les cites amb caire solidari que vol celebrar abans no acabi el 2021. A més, suposa el primer torneig que celebra la nova junta directiva, encapçalada per Francesc Cortadella.

La fase prèvia va disputar-se dissabte en la branca masculina, mentre que la femenina ha tingut lloc el diumenge. Les fases finals, a partir de quarts de final en masculí i a partir de semifinals en femení, s’han celebrat aquesta tarda. Els guanyadors han estat Marisa Alarcón i Luisa Luque en Tercera Femenina i Ainhoa Biosca i Silvia Cano en Segona Femenina. A Tercera Masculina s’han imposat Javier Vera i Jose Maria Pérez; a Segona Masculina ho han fet Juan Galán i Santi Illán i els campions de Primera Masculina han sigut Cristian Pedrosa i Pau Quílez. Tots els finalisteas, així com els guanyadors, han rebut premiats a mans dels membres de la junta directiva i de l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, Raquel Sans, Elisabet Plaza, Rosa Cadenas i Albert Fernández. A més, els guanyadors de cada categoria han estat obsequiats amb un braçalet d’Ocularis.

Ocularis, el convidat protagonista

L’ONG Ocularis, fundada per Joan Prat, s’encarrega de la formació d’òptics i oftalmòlegs per tal de reduir la ceguesa evitable a l’Àfrica subsahariana, i per primera vegada ha format part d’un torneig amb el Martorell Pàdel Club. A banda de la participació que han tingut els jugadors, també ha exposat els seus productes durant tot el torneig i ha dut a terme una tasca de divulgació, per donar a conèixer la seva feina. En aquest sentit, el fundador de l’ONG, Joan Prat, ha explicat que els esdeveniments esportius s’adeqüen molt a la seva missió, la de “coneixement de l’ONG, no tant pel que puguis treure, sinó per donar-te a conèixer”.

Joan Prat, fundador Ocularis

El president del Martorell Pàdel Club, Francesc Cortadella, ha coincidit a destacat la satisfacció de poder treballar plegats. “Teníem moltes ganes de celebrar un torneig, pensem que fer-lo solidari la gent mostra s’hi bolca més”, ha apuntat sobre tornar a omplir les pistes i fer-ho amb un caire solidari.

Francesc Cortadella, president Martorell Pàdel Club

Els jugadors també han entrat en un sorteig de productes alimentaris i esportius, que ha donat el club per reconèixer la seva participació i tancar un torneig que, per primer cop, ha tingut lloc al Pavelló Esportiu Can Cases.

Font: El Martorell Pàdel Club entrega 600 euros a Ocularis en el torneig solidari del Roser