El martorellenc Adrià Alonso s’adjudica una 38a Lliga Catalana EBA molt ajustada

Categories General

L’entrenador martorellenc del primer equip del Club Bàsquet Vic Adrià Alonso s’ha proclamat campió aquest cap de setmana de la 38a Lliga Catalana EBA. Després de guanyar la semifinal contra el Bàsquet Castelldefels (85-77), dirigit pel martorellenc Raul Martínez, ha aconseguit el primer títol del curs a Quart, davant un CB Mollet molt dur (78-71) al llarg dels quaranta minuts.

La Lliga Catalana EBA s’ha disputat aquest cap de setmana a Quart en un format de Final a 4, amb quatre participants. Els vigatans van haver de recórrer a la pròrroga per véncer un Bàsquet Castelldefels habitual d’aquestes finals. Amb l’empat a 68 al marcador i cinc minuts més per disputar-se, l’encert exterior del CB Vic, de la mà de Josep Ortega i Xavi Torrent, va ser determinant per decidir qui seria el primer finalista.

Final d’alternatives

En la final d’avui, el CB Vic d’Alonso ha hagut de capgirar un resultat advers davant el CB Mollet després del primer parcial en contra (5-15). De nou, Ortega i Torrent (19 i 16 punts cadascun, respectivament) han pres la responsabilitat ofensiva i han aconseguit liderar el seu conjunt cap al triomf. Amb el 78-71 definitiu, el CB Vic s’ha proclamat campió d’una Lliga Catalana EBA que no guanyava des de feia una dècada.

Aquest és el primer títol del curs 2019-2020 per al martorellenc Adrià Alonso, que entrena l’equip vigatà des d’aquesta temporada. Pel que fa a la lliga regular, el CB Vic mana a la classificació del sotsgrup A del grup C de lliga EBA, amb dues victòries de marge respecte el CB Igualada. Ara com ara, és un dels favorits a l’ascens a LEB Plata. Alonso, de la seva banda, repeteix aquest títol després d’haver-lo sumat per últim cop amb el CB Martorell la temporada 2016-2017.

Font: El martorellenc Adrià Alonso s’adjudica una 38a Lliga Catalana EBA molt ajustada