El martorellenc Pol Rius posa rumb al CP Masquefa per buscar el seu segon ascens consecutiu

Categories General

El jugador d’hoquei patins Pol Rius (1999) formarà part del primer equip del Club Patí Masquefa després del seu pas pel SD Espanyol la darrera temporada. Rius canvia d’aires cap a un equip on també buscarà l’ascens després que ho hagi fet (en aquest cas a Nacional Catalana, la màxima categoria catalana) amb el conjunt blanc-i-blau.

El camí de Rius l’ha convertit en un rodamon dins els clubs catalans d’hoquei. El Club Hoquei Patins Martorell va ser l’entitat on va estrenar-se, però ràpidament va destacar i va fer el salt al club Olesa Patí, l’Hoquei Club Piera, el CE Noia (on va prendre part al Campionat de Catalunya) i, ja en la seva etapa sènior, al SD Espanyol. Amb els blanc-i-blaus ha tancat el curs 2019-2020 amb un ascens a Nacional Catalana sota el braç.

Canvi d’aires per seguir pujant

Rius ha militat a Primera Catalana aquest curs i ara, tot i que farà un pas enrere pel que fa a la categoria i jugarà a Segona, ho fa convençut que serà l’impuls per acostar-s’hi. A Masquefa, diu, vol fer de la il·lusió que té en arribar-hi el motor per ascendir.

Pol Rius, jugador CP Masquefa

Rius destaca l’ambient que pot trobar-se a Masquefa i com de gust pot sentir-se en el seu nou club.

Pol Rius, jugador CP Masquefa

El jugador martorellenc es mostra molt agraït de la confiança que ja ha sentit per part del club masquefí i posa en valor la bona connexió que hi ha sentit.

Pol Rius, jugador CP Masquefa

Rius ja ha fet les primeres sessions amb el Club Patí Masquefa, on s’ha retrobat amb excompanys de la seva etapa al CE Noia. El tècnic encarregat de dirigir aquest equip serà Ivan Jurado.

Vinculat a l’HP Martorell

Rius no deixa de costat la seva faceta com a entrenador i seguirà exercint-ne a casa. Al Club Hoquei Patins Martorell coordinarà les tasques esportives i gestionarà els entrenadors del club martorellenc.

 

 

Font: El martorellenc Pol Rius posa rumb al CP Masquefa per buscar el seu segon ascens consecutiu