El Progrés organitza concerts en viu els dissabtes de juliol i reprèn els vermuts dominicals

Categories General

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés ha tornat a posar en marxa la maquinària de les seves activitats des d’aquest diumenge passat. L’edifici va obrir a socis i no socis per oferir els tradicionals vermuts dominicals. Aquesta setmana es posa en marxa l’atenció al públic a les oficines i un cicle de quatre concerts en viu a la pista exterior cada dissabte de juliol.

L’exterior del recinte d’El Progrés va tornar a omplir-se ahir de taules i cadires, amb la represa del servei de vermut dels diumenges, en horari d’11.00 a 15.00h. El bar va oferir servei de tapes variades, vermuts, vins, caves, còctels, pizzes, carta per menjar i fins i tot paelles i fideuà per emportar-se a tothom qui s’hi apropi a passar l’estona.

Amb el retorn dels vermuts, el president de l’entitat, Joaquim Gotsens, evidencia les ganes de la junta de reobrir portes, tant als socis com a la resta de públic, després de més de tres mesos d’inactivitat. Recorda que des d’aquest dilluns, 29 de juny, obren les oficines, de 18.00 a 20.00h, de dilluns a divendres per atendre qualsevol gestió.

Joaquim Gotsens, president El Progrés

L’altra gran aposta lúdica serà la música en directe els quatre dissabtes de juliol a la nit, a la pista exterior. Gotsens avança que “a partir del dia 4 obrirem, des de les 21.00 i fins la 01.00h de la matinada, aproximadament, i farem música en viu, amb els cantants Raul, que vindrà els dies 4 i 18, i Mariam, els dies 11 i 25”. Els concerts s’acompanyaran d’un servei de bar “per a qui vulgui sopar a base d’entrepans o torrades, picar una mica i prendre alguna beguda”.

Joaquim Gotsens, president El Progrés

El president explica que els concerts a la fresca “els hem pensat per al públic en general, tant per als socis com per als que simpatitzin amb El Progrés, i l’entrada serà lliure”. Hi haurà 180 places: “Col·locarem, entre la pista i sota els arbres, 45 taules per a quatre persones cadascuna”, i se seguiran les mesures de seguretat adequades: “separarem les taules uns 3 metres entre unes i altres, segons ens diu la normativa de prevenció de la COVID-19, per evitar contagis i, alhora, estar còmode i no haver de portar posades les mascaretes”.

Joaquim Gotsens, president El Progrés

Des de l’entitat històrica del carrer del Mur s’està a l’espera de veure “si podrem reprendre les sessions de ball al mes d’agost”. Mentrestant, Gotsens confia que les propostes d’aquest juliol “vagin bé i ens anem retrobant tots, que ja en tenim ganes, perquè aquests darrers mesos s’han fet molt llargs”.

Font: El Progrés organitza concerts en viu els dissabtes de juliol i reprèn els vermuts dominicals