El martorellenc Pol Sánchez buscarà a Almeria el bitllet per al Campionat d’Espanya d’handbol

Categories General

El martorellenc Pol Sánchez, integrant del Balonmano La Roca, es prepara per als seus quarts sectors d’Espanya, l’avantsala del Campionat d’Espanya de clubs d’handbol. Després d’haver-se classificat en la quarta posició en la fase decisiva de lliga, van aconseguir el bitllet cap a la seu H, a Almeria, on lluitaran per ser campions i assegurar-se que jugaran el campionat nacional.

Sánchez està tancant la seva primera temporada al Balonmano La Roca amb el que podria ser un gran premi, i és que és a només 3 partits de tornar a jugar un Campionat d’Espanya. Ja va fer-ho quan era infantil i cadet i vestia la samarreta del FC Barcelona. Havent tancat la seva etapa com a blaugrana va fitxar per l’Handbol Sant Quirze, i des d’aquí va passar al Balonmano La Roca.

Aquest curs han superat la primera fase com a segons classificats, per darrere del BM Granollers, sent un dels quatre equips de cada grup que accedia al grup per lluitar per ser als sectors. Dels vuit conjunts que van accedir a la segona fase, van classificar-se en el quart lloc, l’últim que els habilitava per a jugar els sectors. El FC Barcelona, com a primer classificat, i els dos equips del Balonmano Granollers, el segon i el tercer classificat, també hi han accedit.

El martorellenc ha admès que ha estat una lliga molt ajustada i que podia haver acabat de moltes maneres: “hem quedat quarts però podríem haver quedat tercers, dels vuit equips que passàvem a la segona fase tots van donar guerra”.

Pol Sánchez, jugador Balonmano La Roca

Sobre els sectors, que seran els últims de l’etapa base de Sánchez, confessa que se’ls prendrà d’una manera diferent a com ho havia fet fins ara, “aquest sector és diferent a tots els que vaig jugar abans”. Molts dels seus companys debutaran en aquest tipus de partits i creu que és maco encarar-los amb aquesta il·lusió: “és bonic no saber el que passarà”.

Pol Sánchez, jugador Balonmano La Roca

Els rivals del Balonmano La Roca seran el Carboneras-Almería, el Cartagena i el Balonmano Elche. La jornada d’estrena serà davant els locals, demà (18.00h), dissabte s’enfrontarà a l’Elche, a les 8 del vespre, i la jornada de tancament dels sectors serà diumenge, contra el Cartagena, també a les 8 del vespre. Només el guanyador de cada sector accedirà al Campionat d’Espanya, que se celebrarà del 4 al 8 de maig.

 

Font: El martorellenc Pol Sánchez buscarà a Almeria el bitllet per al Campionat d’Espanya d’handbol