Laia Martret cridada per lluitar pel Campionat Europeu sub17 de futbol

Categories General

La jugadora del FC Barcelona, Laia Martret, serà una de les integrants de la selecció espanyola sub17 que competirà per aconseguir una plaça a la semifinal del Campionat Europeu que tindrà lloc a Bòsnia i Hercegovina. Martret ja va contribuir en la progressió del combinat estatal dins aquesta competició i, a més, va ser en la selecció sub17 catalana que va competir al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

Martret ha tornat a ser cridada per Kenio Gonzalo després que a principis del mes d’abril disputés la segona ronda de l’europeu, a la ciutat hongaresa de Telki. Contra la República Txeca, van sumar una victòria clau per certificar el seu accés a la tercera ronda, quedant per davant de les txeques i les hongareses. En clau blaugrana, Lucía Corrales, Nina Pou, Adriana Ranera, Magalí capdevila i Judit Pujols han acompanyat Martret en el grup de 20 jugadors que compten per a Gonzalo.

En la fase de grups s’enfrontaran a Noruega (el 3 de maig), a Finlàndia (el 6 de maig) i a França el (9 de maig). El primer partit es jugarà a Mostar i els dos últims a Siroki Brijeg. Aquest és el grup B, mentre que en el grup A hi ha Bòsnia i Hercegovina, Alemanya, Dinamarca i els Països Baixos. Els dos millors equips de cada grup accediran a les semifinals i s’enfrontaran per guanyar-se el bitllet a la gran final de la competició europea.

Font: Laia Martret cridada per lluitar pel Campionat Europeu sub17 de futbol