El martorellenc Ricard Pujol prem l’accelerador el 2021 per somriure amb el RCD Espanyol

Categories General

El futbolista martorellenc Ricard Pujol (1998) ja ha arxivat el 2020 i ho ha fet com un dels seus millors anys a nivell futbolístic. Tot i no poder completar la temporada 2019-2020 amb normalitat, arran de la pandèmia que va aturar-ho tot el passat mes de març, ha gaudit de la confiança per fer el salt al primer equip del RCD Espanyol i segueix aprofitant les oportunitats que Vicente Moreno li dona per sumar al primer equip. Amb un ull posat a cada equip, l’ascens per a la primera plantilla i la salvació per al filial són els dos objectius amb què arrenca el 2021.

Pujol serà blanc-i-blau fins, com a mínim, el 2022, i en el seu segon any combina la disciplina de les dues plantilles espanyolistes, on gaudeix de confiança i responsabilitat a parts iguals. Ell mateix veu diferències entre tots dos vestidors, en què es focalitza en la formació pel que fa al filial i on prioritza els resultats setmanals per sobre de tot en el primer equip.

Ricard Pujol, jugador RCD Espanyol

A més, destaca com es treballa dins el club blanc-i-blau, i posa en relleu un model estès a tota la base i que facilita als jugadors joves fer el salt al primer equip sense gaire dificultats.

Ricard Pujol, jugador RCD Espanyol

L’evolució de Pujol, tant en la posició que ocupa al terreny de joc com en el seu paper al club blanc-i-blau, fan del 2020 un dels anys més determinant per al martorellenc com a jugador. “El 2020 m’ha portat temps d’adaptació, de conscienciar-me on estava i ha estat el canvi més radical que he fet com a jugador”, apunta.

Ricard Pujol, jugador RCD Espanyol

En el nou curs, Pujol ha après a combinar la titularitat al filial blanc-i-blau amb les nou convocatòries en lliga amb el primer equip. Amb un clar “l’ascens és l’únic que tenim al cap” pel que fa a l’equip de Vicente Moreno i un “encara ens falta tota la segona volta i confio que tirem cap amunt” pel que fa al filial, el martorellenc segueix avançant en un 2021 que encara paeix les conseqüències d’un 2020. I havent donat una de les seves millors cares com a jugador, que vol seguir millorant.

Escolta l’entrevista sencera del RadioEsport del passat 30 de desembre de 2020.

Font: El martorellenc Ricard Pujol prem l’accelerador el 2021 per somriure amb el RCD Espanyol