El masculí de waterpolo del CN Martorell empata contra un rival directe

Categories General

L’absolut masculí del CN Martorell va empatar contra el CN Poble Nou (9-9) en el duel de la part alta de la classificació i deixa els martorellencs una mica més a prop del líder, el BIWPA Barcelona. Els de David Torilo van anar a remolc des del primer quart, però aviat van escurçar distàncies al marcador i van arribar al descans amb el 3 a 4.

En la represa, van mostrar la seva millor cara en atac, aconseguint un parcial de 3 a 0 amb què manar, per primer cop, a l’electrònic. El 6 a 4 va donar un pèl d’oxigen als de Torilo, però els barcelonins van tornar a la càrrega. L’últim quart va començar amb l’empat a sis i després d’un intercanvi de gols, els visitants van empatar el partit a 30 segons del xiulet final. Els martorellencs no van poder fer-hi res i s’han fet amb un punt que els deixa tercers.

El tècnic martorellenc ha admès que van veure’s penalitzats pels seus errors i creu que van deixar escapar un triomf que haguessin sumat en cas d’estar més encertats en atac, “és un bon partit tot i que no acostumem a errar tant”.

David Torilo, entrenador CN Martorell

Aquest punt deixa els martorellencs amb 13 a la taula, tercers, i a tres punts del líder, el BIWPA Barcelona.

Perden per tercer cop consecutiu a domicili

En futbol, el primer equip del CF Martorell va perdre ahir al camp del CFJ Mollerussa (2-1) i acumula tres derrotes consecutives lluny de casa. Els de Javi Cuesta van igualar el gol dels locals però no van poder transformar el seu bon joc de la segona meitat en un empat.

Els lleidatans es van avançar a través d’Adri Fernández des d’una falta i en la represa, Cuesta va moure banqueta i l’entrada de Pol Francitorra i Jesús Peñarrubia va traduir-se en més perill.

Bernat Sansano va empatar en un xut molt llunyà que el porter del CFJ Mollerussa no va blocar i la resposta local va arribar molt aviat. Jordi Pedrós va tornar a prendre el comandament del partit per als locals. Tot i que Pol Francitorra va poder fer el segon, l’àrbitre assistent va interpretar que ho feia en fora de joc i el gol no va pujar al marcador.

El tècnic Javi Cuesta va reconèixer que van cometre errors en un partit molt igualat, tot i que va confessar que mereixien un empat

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Amb el 2 a 1, els blanc-i-vermells han tancat la tretzena jornada en la cinquena posició, a quatre punts del quart lloc, i la propera jornada clouran la primera volta.

En clau femenina, les de Víctor Marco van empatar sense gols a casa contra el CF Solsona i encadenen dues jornades sense perdre, la millor ratxa de la temporada. Amb aquest punt, les blanc-i-vermelles en sumen nou i se situen a només un de l’AE Sant Vicenç, el seu rival més directe.

Acaben la primera fase

En handbol, el primer equip femení del Club Handbol Martorell va caure davant l’Handbol Ribes (21-34) i ha tancat la primera fase de la temporada. Les martorellenques van estar a prop en el marcador en la primera meitat, i fins i tot en l’inici de la segona, però les visitants van establir una diferència més gran a mesura que van avançar els minuts.

Les de Jordi Florenza van donar minuts a les jugadores que habitualment en disputen menys i van aprofitar per donar descans les que tenien molèsties. Segons el tècnic, van patir errors a l’inici del partit que les van penalitzar durant els 60 minuts, i es queda “content a mitges”.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

Les martorellenques tindran descans aquesta setmana i és previst que comencin la segona fase amb l’inici del mes de febrer

Font: El masculí de waterpolo del CN Martorell empata contra un rival directe