El mentalisme i l’humor de Jordi Quimera i ‘Magic Hall’ estrenen aquest dilluns La Màgia del Nadal

Categories General

El cicle d’espectacles de La Màgia del Nadal comença aquest dilluns 28 de desembre a la Nau#2 de Ca n’Oliveres (18.30h). Ho fa amb Magic Hall , un muntatge liderat pel mag Jordi Quimera (Grup Charly Trama) , qui promet una sessió de mentalisme i humor per a tots els públics. Quimera ha adaptat l’espectacle a les actuals mesures de seguretat contra la COVID-19, dissenyant altres maneres de fer participar i de sorprendre el públic.

“Magic Hall és un espectacle on celebrem que la màgia existeix, i on es demostra que amb ella podem fer coses brutals a la vida”, avança Jordi Quimera. Promet a petits i grans “una bona estona junts, en la que ens ho passarem molt bé”. Serà amb dos ingredients bàsics: “El mentalisme i l’humor. Llegirem la ment de persones, ens hi comunicarem telemàticament, però també riurem moltíssim, tant els que estem sobre l’escenari com el públic”.

Avança que el públic també hi participarà: “La COVID-19 ens condiciona i no podrem tenir tants voluntaris a l’escenari com ens agradaria, però n’hi haurà algun, respectant les mesures de seguretat”. Així, el show s’ha adaptat al moment present i ha creat jocs nous on la participació de l’espectador “passa des del seient”.

Jordi Quimera

Un dels moments culminants de la vetllada “serà partir una persona per la meitat. Volem que els espectacles siguin una muntanya russa d’emocions i que hi passin coses molt sorprenents. L’espectador seurà a la butaca i començaran a passar coses, se li accelerarà el cor, riurà, se sorprendrà i n’estarà enganxat en tot moment”.

Jordi Quimera

Jordi Quimera és un rubinenc que va començar a girar per tot Catalunya amb espectacles de màgia l’any 2009, i que es defineix com “un mag proper, entusiasta, exigent i creatiu”. Abans de dedicar-s’hi professionalment, ja havia vist de cua d’ull que a Martorell es programaven activitats d’aquest tipus i, fins i tot, en alguna ocasió hi havia assistit com a espectador “per a veure-hi passar grans professionals”. Després, ha estat ell qui hi ha actuat en alguna ocasió, i ara hi torna.

Jordi Quimera

Per assistir a l’espectacle, cal obtenir les entrades a través del web entrades.martorell.cat . De forma anticipada, el preu de l’entrada general serà de 3 euros, de 2,5 per al públic jove de fins a 25 anys, públic de més de 65 i/o pensionista, i gratuït per als menors de 12 anys. El preu de l’entrada comprada a taquilla serà de 4 euros.

Cinc espectacles més

Amb Magic Hall comença el cicle de sis espectacles relacionats amb la màgia i les arts escèniques, que continuarà amb Charlei Mag i Chapeau! (29 de desembre); Karlus Soler i El gran Thurston (30 de desembre); Toni Cors i Sense límits (2 de gener); Xavi Pagès i Vuit cançons i un bagul de records (3 de gener) i Mortelo i Manzani amb Absurditties el 4 de gener. Tots els espectacles es faran a la Nau#2 de Ca n’Oliveres a les 18.30h. En el cas del concert de Xavi Pagès, l’entrada serà gratuïta.

Font: El mentalisme i l’humor de Jordi Quimera i ‘Magic Hall’ estrenen aquest dilluns La Màgia del Nadal