‘Excupidos’: monòlegs i música al nou show d’Hotel Cochambre, diumenge a la Nau#2

Categories General

Aquest diumenge 27 de desembre es reprenen les sessions de Monoloaddictes a partir de les 18.30h, la Nau#2 de Ca n’Oliveres amb l’espectacle Excupidos . Un show que combina el monòleg i la música quasi a parts iguals, i que condueixen el Benito Inglada i el Diego Marín, dos dels components de la companyia Hotel Cochambre . Les entrades per veure l’espectacle es poden adquirir a entrades.martorell.cat al preu d’11 euros de forma anticipada (15 euros preu a taquilla).

Excupidos és un brindis a l’amor i a l’amistat, un retrat “dels que han estat enamorats i que ho volen tornar a estar, però a qui els és difícil” i a l’hora un espectacle en el que “s’explica què és l’amor i es convoca a Cupido a que en posi una mica més en un moment com aquest”, tal i com explica un dels integrants de la banda, Benito Inglada.

Un muntatge que és “molt simpàtic, molt musical, molt divertit, molt boig i molt improvisat, i que sorprendrà l’espectador”. Resulta força diferent i innovador en referència  a altres muntatges que la banda -que completen Charlie Cuevas, Danny Navarro i Miguel Pino- sol oferir als seus seguidors.

Inglada va fundar Hotel Cochambre ara fa 20 anys. Ell mateix explica a Ràdio Martorell que “tot estava preparat el passat 13 de març a la Sala Salamandra, la mateixa on havíem debutat fa vint anys, per a una celebració especial, amb un concert en el que estava tot venut i en el que hi havia molts convidats il·lustres. I sí que va ser especial: ens el va anular un dia abans!”. En la següent entrevista, explica com s’han reinventat i adaptat a totes les adversitats del moment per seguir pujant als escenaris.

Ajuntament de Martorell · Benito Inglada, fundador d’Hotel Cochambre

Font: ‘Excupidos’: monòlegs i música al nou show d’Hotel Cochambre, diumenge a la Nau#2