El Mercat de Les Bòbiles es promociona amb un nou compte d’Instagram

Categories General

El Mercat Municipal Les Bòbiles serà present a les xarxes socials en disposar d’un compte propi a Instagram. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell es vol apostar per aquesta eina comunicativa tan visual per apropar als usuaris les promocions, ofertes i activitats que es facin en aquest equipament.

El nou Instagram @mercatdelesbobiles inclourà la publicació periòdica d’ofertes de productes de les diferents parades, farà difusió de totes les promocions puntuals (campanyes de Nadal, Sant Jordi o Carnestoltes) i d’activitats -tallers, exposicions, festes, etc-. Els usuaris hi trobaran informació actualitzada al moment sobre els dies festius, els canvis d’horaris puntuals que es puguin produir, les hores d’obertura a l’estiu o en vigílies de festius.

“Iniciem una nova etapa en la que volem donar molta importància a les xarxes socials a l’hora de promocionar el Mercat Municipal de Les Bòbiles. L’objectiu és dinamitzar-lo i fer-lo més extensiu a tot tipus de públic”, avança la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas. La regidora explica que “serà possible a través d’un Pla d’Ocupació que s’encarregarà d’establir el contacte amb cada parada per a difondre-ho a les xarxes socials”, afegeix.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica

Cadenas avança que, ben aviat, les xarxes socials dinamitzaran “un nou espai de degustació i activitat múltiple al propi Mercat, on es podran fer reunions, trobades i compartir aquest espai que té molta vida i que és per a tothom”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica

A més d’Instagram, s’està treballant per activar properament el compte oficial de Facebook del Mercat.

Font: El Mercat de Les Bòbiles es promociona amb un nou compte d’Instagram