El Mercat de Les Bòbiles s’omplirà de premis i de solidaritat aquest Nadal

Categories General

El Mercat Municipal de Les Bòbiles ha posat en marxa la campanya promocional de compres nadalenques, amb dues accions per incentivar les compres als seus establiments. Tota la clientela entrarà en el sorteig de 15 lots de productes nadalencs, en solidaritat amb diverses ONG, i de tiquets de compra per valor de 50 euros.

‘Per Nadal el Mercat s’omple de Premis’ és l’eslògan d’enguany. Tots els clients i clientes que adquireixin productes als diferents establiments comercials durant el període nadalenc rebran unes butlletes, que podran omplir amb el nom i cognoms i el número de telèfon de contacte i dipositar en unes urnes situades al mateix equipament.

La gerent del Mercat, Pilar Gomà, explica que “se sortejaran 15 lots de Nadal solidaris, perquè aquest és un moment difícil per a molta gent i cal estar al costat de les persones”. Els lots inclouran productes ecològics, de proximitat i d’altres als quals els beneficis de la seva compra es destinaran a diverses associacions i entitats solidàries. El sorteig es farà el 19 de desembre, i el lliurament de premis, el 22 del mateix mes.

Pilar Gomà, gerent del Mercat Municipal Les Bòbiles

L’altre sorteig és el de 12 vals de compra per valor total de 600 euros. Gomà explica que serà “a partir de les compres fetes entre el 27 de desembre i el 6 de gener. Hem pensat que cal donar suport a les famílies i ajudar-los”. El sorteig serà el dia 8 de gener i els premis es recolliran el 14.

Pilar Gomà, gerent del Mercat Municipal Les Bòbiles

L’Ajuntament de Martorell i l’equipament comercial han fet “una gran aposta per la il·luminació. En un moment en el que tothom sembla una mica amoïnat i decaigut per la situació, cal donar a la clientela un bon ambient de Nadal i una sensació de tranquil·litat per anar a comprar”, destaca Gomà. Per això, apunta també que, per facilitar les compres i evitar les aglomeracions, els dimecres 23 i 30 de desembre, el Mercat ampliarà l’horari, de 8.00 a les 20.30h.

Pilar Gomà, gerent del Mercat Municipal Les Bòbiles

La gerent recorda que el Mercat obrirà totes les tardes de dimarts a divendres, llevat dels dies 24 i del 31 de desembre, en el que es tancarà una mica més d’hora per a que tothom pugui estar amb la família.

Font: El Mercat de Les Bòbiles s’omplirà de premis i de solidaritat aquest Nadal