Cinema del Diable projecta ‘L’Ofrena’, pel·lícula de Ventura Durall sobre la culpa i el perdó

Categories General

Dins el Cicle Gaudí , l’associació Cinema del Diable i la Regidoria de Cultura projecten aquest divendres, a les 19.00h, L’Ofrena , dirigida per Ventura Durall i protagonitzada per Àlex Brendemühl, Anna Alarcón, Verónica Echegui i Pablo Molinero. El passi tindrà lloc a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural, seguint les mesures d’higiene i distància recomanades. Les entrades es poden comprar al portal entrades.martorell.cat .

Violeta, una prestigiosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la seva consulta. Es tracta de Rita, la dona de Jan, un antic amor d’adolescència de Violeta que va marcar la seva vida després d’abandonar-la de manera traumàtica vint anys enrere. Rita acudeix a Violeta amb el pretext de recuperar l’amor del seu marit. El que Violeta desconeix és que la visita de Rita és el primer pas d’en Jan per intentar reescriure la seva història.

Aquest thriller sentimental sobre les obsesions, la culpa i el perdó, és el segon llargmetratge de Ventura Durall, després de Las dos vidas de Andrés Rabadán , en la qual ja va comptar amb Alex Brendemühl. A L’Ofrena se sumen al actor Echegui i Alarcón per formar un triangle amorós amb un passat ple de secrets i apariències.

Javier Vega, president Cinema del Diable

Ventura Durall és guionista, director i productor de documentals, ficció i obres audiovisuals per a museus. Graduat per l’ESCAC. L’any 2000 funda la productora NANOUK FILMS (www.nanouk.tv ) amb la intenció de crear una plataforma artística de referència en el panorama audiovisual català i europeu. Les seves obres han estat presents i premiades en els principals festivals de tot el món, com Locarno, Sundance, IDFA, Sant Sebastian o Màlaga. És també vicepresident de Pro-Docs i membre de la junta de PROA.

Font: Cinema del Diable projecta ‘L’Ofrena’, pel·lícula de Ventura Durall sobre la culpa i el perdó