El Mercat Municipal i l’Espai Muxart reben el certificat Punt d’Informació Turística

Categories General

El Mercat Municipal Les Bòbiles i el Muxart Espai d’Art i Creació Contemporanis han rebut, per primera vegada, el certificat de Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat que atorga el Consorci de Turisme de la comarca. Ha estat aquest dijous en un acte al Centre Esplai del Prat de Llobregat amb la presència d’Abigail Garrido, Diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, i Eva Maria Martínez, presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. La tècnica de Museus, Yolanda Insa, i el tècnic de Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Viladot, han estat els encarregats de recollir els distintius.

Enguany, un total de 36 noves empreses i entitats baixllobregatines han rebut el certificat de Punt d’Informació Turística. A aquestes, s’afegeixen les ja distingides en edicions anteriors, arribant a un total de 90. Totes elles participen en aquest programa que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l’any 2016 en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i que té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Els Punts d’Informació Turística del Baix Llobregat són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el visitant, que si bé no poden donar un servei tant complet com les oficines de turisme, sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines de turisme.

Alhora, aquests punts completen el servei que ofereixen als visitants, donant un valor afegit i millorant la seva satisfacció, a través de proporcionar informació turística per a continuar la seva estada a la comarca.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, diu que “és important que el Mercat Municipal Les Bòbiles sigui reconegut com a Punt d’Informació Turística perquè hem de tenir espais estratègics perquè la gent que visiti Martorell pugui accedir a la informació fàcilment. En aquest sentit, el Mercat està situat en un lloc emblemàtic i molt de pas, com és la rambla de Les Bòbiles. Per a nosaltres, és un orgull rebre aquest reconeixement i el celebrem molt”.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica i Comerç

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, ha posat en valor que “el Muxart Espai d’Art, a banda d’un museu, és un lloc de creació i això fa que transcendeixi el caire purament expositiu. S’hi poden veure obres de pintors i artistes de Martorell i de la comarca, exposicions de la Diputació de Barcelona o de la Generalitat de Catalunya”.

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni

Per a més informació dels 90 Punts d’Informació del Baix Llobregat: https://www.turismebaixllobregat.com/ca/punts-dinformacio-turistica

Font: El Mercat Municipal i l’Espai Muxart reben el certificat Punt d’Informació Turística