L’artista Carme Puy compila els seus dibuixos a l’exposició ‘Energia’

Categories General

Fins al 20 de febrer, la Biblioteca Martorell acull l’exposició Energia , dibuixos de l’artista Carme Puy, amb els que pretén mostrar aspectes de la realitat visual que l’han seduït, especialment monuments arquitectònics, animals i altres elements que l’autora vol acostar.

La passió pel dibuix de Carme Puy li ha anat venint paulatinament amb el temps i arrel de la incursió d’un dels seus fills en aquesta disciplina. “A mi sempre m’havia agradat dibuixar i el meu fill em va proposar d’anar a provar amb el professor on ell hi anava. Vaig començar de zero, dibuixant com les criatures”. Pel que fa la tècnica, l’artista assegura que “primer faig els dibuixos a llapis i després els passo a tinta a la mida que a mi m’agrada”.

Carme Puy, dibuixant

L’exposició va obrir portes aquest dimarts 1 de febrer amb la presència de l’artista i del regidor de Cultura, Andreu González, qui va destacar el pols extraordinari de Carme Puy i les facultats tan ben treballades i desenvolupades al llarg de la seva trajectòria. A més, González va posar en valor també “les ceràmiques, els vanos, les ampolles i altres materials que també podem trobar a l’exposició i que l’artista domina de manera sorprenent”.

Andreu González, regidor de Cultura

L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres, de 16.00h a 20.30h, i de dimarts a dissabte, de 10.00h a 14.00h.

Font: L’artista Carme Puy compila els seus dibuixos a l’exposició ‘Energia’