El Molí Empresa inicia els cursos de Formació Ocupacional per a persones desocupades

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner continua amb la seva programació formativa dels sis cursos de Formació Ocupacional. Els cursos són atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la convocatòria FOAP 2019 i adreçats a persones en situació d’atur. Els primers cursos ja estan en marxa des del mes d’octubre i la resta s’aniran desplegant fins al mes de juliol.

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2019, des del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell es realitzen les següents especialitats formatives: ‘Anglès A2’ (190 hores), ‘Anglès B2’ (280 hores), Certificat de Professionalitat (CP) ‘Activitats auxiliars de magatzem’ (250 hores) dues edicions, CP ‘Activitats auxiliars de comerç’ (310 hores) i CP ‘Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals’ (470 hores), ha detallat la responsable de Formació del Molí Empresa, Esther Velilla.

Els cursos que es van iniciar a l’octubre van ser els d’idiomes ‘Anglès A2’ (190 hores) i ‘Anglès B2’ (280 hores), i el Certificat de Professionalitat (CP) ‘Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals’ (470 hores). El següent va ser la primera edició del CP ‘Activitats auxiliars de Magatzem’ (250 hores), que s’imparteix del 20 de novembre de 2019 al 9 de març de 2020, de 9.00 a 13.00h.

CP ‘Activitats auxiliars de comerç’

Aquest any 2020, comença amb la sessió informativa del curs CP ‘Activitats auxiliars de comerç’ (310 hores) que es durà a terme el 18 de febrer, a les 10.30h, al Centre de Promoció Econòmica. El curs començarà el 4 de març de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00h, fins al 10 de juny. Té una durada de 310 hores i es divideix en sis mòduls. Tracta aspectes com ara operacions auxiliars en el punt de venda; preparació de comandes; manipulació i moviments amb transpalets i carretons de mà i atenció bàsica al client.

L’objectiu és realitzar activitats auxiliars de reposició i condicionament en el punt de venda i repartiment de proximitat. En acabar, els alumnes obtindran el certificat de professionalitat de nivell 1, que els capacitarà per ocupar llocs de treball relacionats amb activitats com ara reposadors d’hipermercat, repartidors de proximitat, embaladors, empaquetadors-etiquetadors, preparador de comandes i auxiliar de dependent de comerç.

CP ‘Activitats auxiliars de magatzem’

La sessió informativa del CP ‘Activitats auxiliars de Magatzem’ será el 20 de febrer, a les 10.30h. El curs es farà del 2 de març al 10 de juny en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00h. Es tracta d’un CP de nivell 1 amb una durada total de 250 hores estructurades en tres mòduls formatius amb un total de 170 hores, 40 hores de formació complementària i 40 hores de pràctiques professionals no laborals.

El principal objectiu d’aquesta formació és realitzar operacions auxiliars de magatzem, recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, de manera coordinada o en equip, sota la supervisió d’un responsable, seguint les instruccions rebudes, i aplicant els procediments i equips adequats, en condicions de productivitat i respectant la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos.

Programació Foap 2019

Els cursos de formació ocupacional estan adreçats prioritàriament a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació. Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins de les convocatòries anuals de formació ocupacional, i no tenen cap cost per a l’alumne, ha explicat Esther Velilla.

Esther Velilla, responsable de Formació Molí Empresa

Per poder participar en el procés de selecció cal seguir els següents passos: Consulteu els diferents programes dels cursos en aquest enllaç . Valoreu si reuniu els requisits previstos en cada curs i si podeu assistir amb l’horari i calendari establerts.

Esther Velilla, responsable de Formació Molí Empresa

Si us interesseu per alguna especialitat cal omplir el formulari de PREINSCRIPCIÓ ONLINE , o que us adreceu a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n de Martorell de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.00h, per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessaria.

Font: El Molí Empresa inicia els cursos de Formació Ocupacional per a persones desocupades