El Molí Empresa inicia la programació formativa 2020 amb sessions telemàtiques

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha posposat la programació formativa presencial, a causa de la situació d’excepcionalitat pel coronavirus. No obstant això, iniciarà sessions telemàtiques per tal que els empresaris i emprenedors puguin seguir aprenent noves tècniques per millorar els seus negocis.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, comenta que “no podem parar perquè algun dia tornarem a la realitat i hem d’oferir als autònoms i a les petites i mitjananes empreses la millor formació pequè desenvolupin les seves tasques. Hem parlat amb els formadors dels cursos que ja estaven prevists per adaptar-los a la modalitat online , des de casa”.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica

El primer curs és ‘Impulsa el teu negoci i fidelitza els teus clients amb Instagram ’ que es farà el  2 d’abril, de 9.30 a 13.30h. El Molí Empresa ofereix aquesta formació en streaming a través de la plataforma Zoom. La formació serà retransmesa en directe i es podrà fer des d’on es vulgui. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través del web del Molí Empresa, com en qualsevol curs, i el dia abans de la formació l’alumne rebrà l’enllaç de connexió a la plataforma.

L’objectiu d’aquesta formació és descobrir com treure el màxim partit al compte d’Instagram i com fidelitzar per transformar-los en els nostres prescriptors. Els assistents assoliran un nivell mitjà d’aquesta popular xarxa social, que hauran de tenir instal·lada al seu dispositiu mòbil.

Segons Cadenas, aquest curs “ha tingut molt bona acceptació per part dels alumnes matriculats i, fins i tot, per a aquells que no s’havien apuntat i que d’aquesta manera el podran fer. Hem d’aprendre en positiu de tot el que ens està passant; una bona manera és formar-nos  per tornar amb més ganes i més força”.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica

Les persones interessades poden fer la seva inscripció i consultar les característiques del curs en aquest enllaç . Aquestes accions formatives són totalment gratuïtes, ja que estan subvencionades al 100% per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments participants.

Oferta accions formatives 2020

Font: El Molí Empresa inicia la programació formativa 2020 amb sessions telemàtiques