El Molí Fariner participa de ‘SOS Mentoring’, assessorament empresarial pels efectes de la crisi

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona en la implementació de ‘SOS Mentoring’. És un programa de voluntariat en que persones empresàries i directives amb experiència ajuden emprenedors, autònoms i microempreses a prendre les decisions necessàries per a fer front a la crisi actual, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals, tot mantenint l’ocupació.

‘SOS Mentoring’ és un procés d’acompanyament personalitzat en que els mentors voluntaris comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els beneficiaris del programa, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis, i a elaborar un pla d’acció per a fer front a la crisi derivada de la COVID-19, apunta Anna Millán, tècnica d’Emprenedoria i Empresa del Molí Fariner.

Anna Millán, tècnica d’Emprenedoria i Empresa Molí Fariner

El mentoring es canalitza mitjançant reunions online , amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre un i tres mesos, sempre en funció de les necessitats de les persones beneficiàries i atenent a la disponibilitat de les persones voluntàries. El caràcter voluntari dels mentors permet la gratuïtat del servei per als usuaris i les usuàries i la seva escalabilitat.

Anna Millán, tècnica d’Emprenedoria i Empresa Molí Fariner

Els mentors del programa són persones empresàries, professionals i directives, que ja han superat més d’una crisi, i que assumeixen el compromís de compartir el seu temps i la seva experiència per ajudar a salvar empreses i llocs de treball, sense esperar res a canvi. Actualment, a Martorell hi ha vuit empreses beneficiàries i dues de mentores.

Anna Millán, tècnica d’Emprenedoria i Empresa Molí Fariner

Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic amillan@martorell.cat / rmoya@martorell.cat / trucar al 93 775 31 01 o realitzar la inscripció a través del següent formulari .

Font: El Molí Fariner participa de ‘SOS Mentoring’, assessorament empresarial pels efectes de la crisi