El Muxart Espai d’Art, nou Punt d’Informació Turística de la comarca

Categories General

El Muxart Espai d’Art i Creació Contemporanis ha esdevingut nou Punt d’Informació Turística (PIT) del Baix Llobregat . El Consorci de Turisme ha certificat la seva inclusió junt amb 13 nous espais més -institucions o establiments, públics o privats-. A partir d’ara, l’equipament donarà informació turística comarcal als visitants.

Martorell disposava fins el moment de dos punts PIT: les oficines del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i el Complex Educatiu. Ara, s’hi afegeix el Muxart, com a seu principal d’oficines i d’atenció al públic dels Museus de Martorell.

El visitant trobarà al taulell de la recepció “fulletons i informatius de diferents entitats culturals i centres de tota la comarca per preparar millor la seva visita”, comenta la guia de Museus de Martorell i educadora Elena Lastra.

Elena Lastra, guia de Museus de Martorell i educadora

Cada Punt fa xarxa: “Museus es compromet a fer difusió turística de la comarca, i la resta d’establiments i espais que també en formen part aportaran informació dels nostres museus i equipaments culturals”.

Elena Lastra, guia de Museus de Martorell i educadora

Museus va ser convidat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat ara fa un any a adherir-se a aquesta nova convocatòria de la Diputació de Barcelona per a entitats i empreses. Per Lastra, entrar-hi els ha beneficiat a l’hora de “fer un cicle formatiu sobre atenció al públic i altres sessions, i conèixer més l’oferta turística de la comarca”.

Elena Lastra, guia de Museus de Martorell i educadora

Amb la inclusió del Muxart Espai d’Art i altres punts, ja són 70 les empreses i entitats de la comarca acreditades com a Punt d’Informació Turística des que va posar-se en marxa el programa, l’any 2016.

Font: El Muxart Espai d’Art, nou Punt d’Informació Turística de la comarca