El Motor Club Micorella desbrossa i neteja l’entorn de la Roca Dreta amb l’ADF Martorell

Categories General

El Motor Club Micorella va celebrar, el passat dissabte 26 de setembre, una jornada de desbrossat i neteja de la vegetació al voltant de la Roca Dreta, a la serra de Les Torretes. Aquesta és una activitat que el club motorístic celebra periòdicament, amb la voluntat de recuperar camins, corriols i altres indrets del nostre entorn natural. Hi va col·laborar l’Agrupació de Defensa Forestal de Martorell.

Set voluntaris de les dues entitats van reunir-se al llarg de la tarda per desbrossar i netejar d’esbarzers i de males herbes l’entorn de la Roca Dreta, per tercer any consecutiu. Amb aquesta acció es recupera l’espai per a que tothom qui hi passegi el pugui gaudir, després d’eliminar les plantes que solen créixer al llarg de l’any i dificultar-ne el pas.

Pere Mas, president del Motor Club Micorella, explica que ja fa més de vint anys que l’entitat neteja i recupera corriols i camins de Martorell, a més de l’activitat esportiva d’entrenaments i campionats. Són espais que s’han anat perdent amb el pas dels anys perquè s’hi ha deixat de passar i han quedat en desús.

Pere Mas, president del Motor Club Micorella

Els voluntaris fan aquesta activitat en diferents punts de l’entorn natural de Martorell amb una periodicitat anual per camins i corriols al voltant del castell de Rocafort, les barraques de pedra seca de l’Ataix, la Roca del Mateuet o la serra de Les Torretes. La propera trobada serà a l’octubre, al torrent de la Garjola, ja al terme de Castellví de Rosanes.

Pere Mas, president del Motor Club Micorella

Pel que fa a la vessant esportiva, l’activitat se centra ara de manera exclusiva en l’Escola de Trial i en l’Escola d’Enduro i Motocross per a infants, que dirigeix el pilot martorellenc Josep Maria Mas:

Pere Mas, president del Motor Club Micorella

Per contra, s’han paralitzat els campionats de trial per a nens, el campionat social que se celebra conjuntament amb el Motor Club Manresa i els tres sopars socials que l’entitat organitza al llarg de l’any per fer caliu amb els socis. Pere Mas:

Pere Mas, president del Motor Club Micorella

Amb l’anul·lació dels sopars socials també ha quedat postposat el lliurament del Premi Micorella, que reconeix cada any algun personatge que hagi assolit alguna fita especial o que hagi destacat en el món del motor.

Font: El Motor Club Micorella desbrossa i neteja l’entorn de la Roca Dreta amb l’ADF Martorell