Els equipaments esportius reprenen part de les activitats dirigides a partir de dilluns

Categories General

Els equipaments esportius municipals reprendran el proper 5 d’octubre part de les activitats que havien quedat interrompudes per la situació sanitària. Tornaran les classes dirigides per a infantils i adults, el New Dance, l’activitat física de la gent gran i el ioga. Es faran respectant totes les mesures sanitàries recomanades pel PROCICAT per vetllar per una total seguretat.

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, avança que “al Complex Esportiu La Vila tindran lloc les activitats d’adults i infantils, el Pavelló Esportiu de Can Cases allotjarà el New Dance -que canvia d’ubicació respecte a la temporada anterior- i al Pavelló Esportiu Municipal es farà activitat física per a la gent gran”. Mimó, recorda que “aquest fet pot comportar modificacions horàries en alguns grups respecte a la temporada anterior, per poder garantir els aforaments establerts per les autoritats corresponents”.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

Per a més informació, els martorellencs poden adreçar-se a qualsevol de les oficines d’atenció a l’usuari del PMSAPM, en horari de 09.15 a 13.15h i de 16.30h a 19.15h.

Protocol de seguretat al CE La Vila

Per accedir al Complex Esportiu La Vila i per seguir les directrius de seguretat, en les activitats d’adults, cal seguir un protocol que inclou l’obligatorietat de l’ús de la mascareta a les zones comunes, mantenir la distància mínima d’un metre i mig i caminar per la banda dreta en aquests espais, seguint les senyals. També es recomana el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar a la instal·lació i signar una declaració responsable (COVID-19) que estarà a disposició de l’usuari a la recepció de la instal·lació i al web de l’Ajuntament.

Noves mesures per als infants

Pel que fa a les activitats infantils aquàtiques, es canvia el protocol per tal de complir amb les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries. Si bé abans de la pandèmia un adult podia acompanyar l’infant per canviar-lo la roba, a partir de dilluns caldrà seguir un nou protocol.

Amb les noves mesures, l’acompanyant de l’infant no podrà accedir a l’equipament per canviar-lo; caldrà portar-lo quinze minuts abans de l’inici de l’activitat. Allà, el monitor o monitora el recollirà al torns d’accés a la instal·lació, li prendrà la temperatura i li posarà gel hidroalcohòlic. L’adult haurà de recollir el nen o nena 30 minuts després de l’activitat a la zona habilitada de la recepció de l’equipament. Es recomana la màxima puntualitat tant a l’hora de portar els nens com a l’hora de recollir-los segons els horaris establerts.

Pel que fa al material, caldrà portar un kit d’activitat (casquet de bany, mascareta en el cas dels majors de 6 anys, tovallola o barnús, tovallola petita,xancletes/peücs d’aigua, gorra de llana, bossa/motxilla grossa/bossa petita per guardar la mascareta). Es recomana marcar amb el nom les peces de roba i portar el banyador posat de casa.

L’adult haurà de signar una declaració responsable de menors d’edat (COVID-19) , a disposició de l’usuari a la recepció de la instal·lació i a la pàgina web del patronat.

Font: Els equipaments esportius reprenen part de les activitats dirigides a partir de dilluns