El nedador del CN Martorell Joan Reynés provarà sort a Màlaga en el tancament de la temporada d’hivern

Categories General

L’integrant del Club Natació Martorell, Joan Reynés, serà a Màlaga a partir de demà per participar en el Campionat d’Espanya d’hivern en la categoria infantil, on s’emparellarà amb nedadors de la seva edat, 16 anys. Aquest serà el segon estatal en què Reynés hi prengui part, ja va fer-ho quan era aleví i en una prova grupal. Ara, ho farà en dues proves individuals i intentarà apropar-se a un podi que està molt car.

Però aquest cap de setmana ho farà en dues proves individuals i a què hi ha accedit després d’obtenir els seus millors registres. Reynés arriba a Màlaga amb uns temps de dos minuts i 31 segons als 200 metres braça i d’un minut i deu segons als 100 metres braça. Aquestes marques va aconseguir-les al Trofeu Internacional de natació adaptada que organitzava el CN Barcelona i en què va participar-hi a finals del mes de febrer, on nedadors de natació convencional també hi podien participar.

Amb les proves de braça com a predilecció, el nedador del club martorellenc viatjarà a Màlaga i demà mateix ja nedarà la primera prova, la dels 200 metres braça. Per a Reynés, ser en aquesta cita estatal és un premi i admet que tot i que era un dels objectius del curs, ser-hi també amb els 100 metres braça ha estat “una sorpresa”.

Joan Reynés, nedador CN Martorell

L’integrant del Club Natació Martorell explica que el camí per arribar al campionat estatal no ha estat fàcil, i creu que la seva bona actuació en l’últim trofeu va deixar veure el seu millor nivell.

Joan Reynés, nedador CN Martorell

Reynés va començar a entrenar de manera continuada des del mes de juny però va patir les restriccions el mes d’octubre i va encadenar setmanes sense poder entrenar-se a l’aigua. Ara, després de trobar més estabilitat durant les seves sessions, ha pogut preparar-se i serà a Màlaga en el tancament de la temporada d’hivern del curs 2020-2021.

 

Font: El nedador del CN Martorell Joan Reynés provarà sort a Màlaga en el tancament de la temporada d’hivern