El nou edifici d’Infantil de La Mercè avança per estar disponible el curs vinent

Categories General

El Col·legi La Mercè de Martorell podrà comptar amb el nou edifici d’Educació Infantil per a l’inici del curs 2021-2022. Les obres, que van començar el mes de febrer de l’any passat, segueixen avançant a l’alçada del número 47 del carrer del Mur. Només uns metres més enllà de l’edifici central, s’aixequen unes instal·lacions amb espais oberts i sense limitacions. L’estructura ja està feta i les plantes comencen a completar-se, tot i que es mantenen encara buides.

L’objectiu de l’escola és oferir als alumnes d’Educació Infantil un projecte educatiu i pedagògic renovat, que pot trobar en el nou edifici el millor company de ball en no tenir limitacions d’espai per donar més llibertat als alumnes. L’edifici constarà d’una planta semi soterrània, una planta baixa amb un gran vestíbul, un menjador, una cuina i la secretaria. A més, a cada planta hi haurà dues classes (sis en total) i les aules de psicomotricitat, de música i la sala de mestres. Els dos patis es repartiran en les tres plantes.

Els alumnes d’Educació Infantil comptaran amb espais fets amb materials que respectin el medi ambient i que garanteixin l’eficiència energètica. A més, s’ha pensat en l’absència de barreres arquitectòniques, i en paviments que permetin la mobilitat i garanteixin la seguretat en caminar-hi. La directora de La Mercè, Montse Font, explica que “l’estructura de l’edifici està enllestida i cada planta comença a definir la seva estètica”.

Montse Font, directora La Mercè

Font admet que les obres no han patit “cap retard ni contratemps” i avança que poden estar a punt al juliol i entrar en funcionament el curs vinent. “Una aposta molt forta per part de l’escola” i “la il·lusió d’estrenar un escenari per seguir endavant”, subratlla.

Montse Font, directora La Mercè

El Col·legi La Mercè encara no ha obert el període de visites, inicialment previst fa uns mesos, però les obres seguiran per arribar a oferir aquesta possibilitat, properament, als nous usuaris.

Font: El nou edifici d’Infantil de La Mercè avança per estar disponible el curs vinent