Una de freda i una de calenta en la represa de lliga del CH Martorell femení

Categories General

El primer equip femení del Club Handbol Martorell ha sumat la primera victòria del curs aquest cap de setmana. Ha estat en la doble jornada contra el Balonmano La Roca, en què  s’ha fet fort a casa. En el partit de dissabte, les vallesanes van proposar un joc molt ràpid davant el qual les martorellenques topaven i erraven en les passades. El bon treball en defensa i també sota pals van ser decisius per tancar una primera meitat de cara. Helena Sevilla va culminar un contraatac clau i dos gols més van dur al 14-11.

En la represa, el partit va entrar en ratxes diferents. Primer, la de les martorellenques, que van allunyar-se amb una diferència de fins a quatre gols. Però la reacció de les de La Roca del Vallès, liderades per Júlia Clascà, no es va fer esperar i va arribar l’empat. Però de nou, des de la defensa, les de Miguel Ángel Interllige van tornar a allunyar-se en el marcador.

Només els penals van donar vida a un Balonmano La Roca que no trobava la manera d’enllaçar atacs efectius per sumar. malgrat tot, Clascà empatava el partit a dos minuts per al final i Eli Buenestado robava una pilota per culminar-ho amb un gol a la contra. L’actuació de Carla Canto sota pals va evitar l’empat i el partit va acabar amb el 25 a 24.

El tècnic Miguel Ángel Interllige valora en positiu la imatge donada a casa i creu que van adaptar-se bé al que van proposar les vallesanes.

Miguel Ángel Interllige, entrenador CH Martorell

En el partit d’ahir, el partit va tenir un altre color. Les locals van manar des del principi i no van donar opció a les martorellenques d’entrar en el partit. Molt efectives en atac, les de La Roca van marxar al descans amb el 16 a 10 en el marcador. En el segon temps van estirar al màxim el seu avantatge i malgrat que els groc-i-negres intentaven escurçar diferències, no van ser capaces d’apropar-s’hi. amb tot, el 29 a 20 les va condemnar a la segona derrota del curs.

L’entrenador martorellenc va admetre que van tenir molts problemes en tenir atacs fluids i que els errors també van arribar provocats pel cansament i la doble càrrega física.

Amb aquesta doble jornada, les groc-i-negres es queden a la part mitjana de la taula, a la cinquena plaça, amb tres punts. Aquest cap de setmana tindran descans i tornaran a la lliga el 6 i el 7 de febrer davant el filial de l’Handbol Sant Vicenç.

Una derrota determinant

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va perdre dissabte contra l’Escola Pia de Sabadell (3-5) i ha cedit la quarta plaça i baixa fins la sisena. Els martorellencs van gaudir de les primeres oportunitats del partit per desfer l’empat a zero, però van ser els sabadellencs els qui van veure porteria de manera més clara.

Era el minut 11 i en un contraatac on el Sala5 no va defensar bé, va arribar el primer gol de l’Escola Pia. I també a la contra, un minut més tard, arribava el segon, en una mala defensa vermella. El Sala5 va seguir insistint per trobar premi i va ser Ramón Sánchez l’afortunat. A nou minuts per al descans, feia l’1 a 2 i Pau Albacete tindria l’empat, però no resolia bé. I del possible 2 a 2 es va passar a l’1 a 3. De nou en una acció ràpida i efectiva, l’Escola Pia s’allunyava abans del descans. Ramón tornava a escurçar diferències i acabava la primera meitat amb el 2 a 3.

Una jugada d’estratègia obria el foc de segon temps i suposava el 2 a 4. Seguit del gol, arribava un augment en defensa. El Sala5, però, comptava amb oportunitats per apropar-s’hi en el marcador. Fouad era un dels protagonistes i Víctor González decidia jugar amb el porter-jugador. Ramón feia el tercer i signava el hat-trick de la jornada a sis minuts per al final. Però Jordi Sardà feia el cinquè des del seu camp i sentenciava la victòria sabadellenca.

Després d’aquetsa jornada, els martorellencs queden sisens a la taula, tenen 17 punts i surten dels quatre primers llocs, els que els farien lluitar per l’ascens a Segona Divisió. L’Escola Pia de Sabadell també en té 17, però el gol average la fa cinquena, mentre que el FC Cerdanyola n’ha sortit afavorit en aquest ball i puja a la quarta posició.

Font: Una de freda i una de calenta en la represa de lliga del CH Martorell femení