El pilot martorellenc Sergi Pérez guanya a Astúries per primera vegada

Categories General

El pilot martorellenc Sergi Pérez i la seva copilot Lorena Romero van aprofitar el mal dia de Pedro Antunes per finalitzar a la primera posició al circuit d’Astúries, aquest cap de setmana passat. Amb aquest resultat, Pérez retalla distàncies amb el seu rival per col·locar-se a la general amb 89,60 punts, a 4,4 punts del pilot portuguès a falta de la darrera cita de la temporada al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. La carrera se celebrarà entre el 20 i el 21 d’octubre.

El ral·li era un doble repte perquè per primera vegada la prova combinava asfalt i terra. Tot això va fer que la competició pels pilots tingués una complicació afegida. I ho poden confirmar Antunes i el seu company Victor Hugo, que van tenir un accident quan ja tenien el campionat a tocar i ara pateixen pels esdeveniments que poden passar l’última jornada.

Amb el camí clar Sergi Pérez va aconseguir la primera posició, anotant-se el TC Plus (tram bonificat) finalitzant la primera jornada, disputada a terra amb 8,2 segons d’avantatge sobre els seus immediats perseguidors, Joosep Ralf Nogene i Aleks Lesk que van vèncer en tres especials de la primera jornada.

L’arribada dels trams d’asfalt -acompanyada de la forta pluja- van fer que el ral·li se li posés encara més de cara al martorellenc, encadenant dues victòries parcials a més d’obtenir l’antepenúltima especial. El segon lloc va passar a ocupar-lo Alex Español i Esther Gutierrez. Darrere d’ells van tancar el podi Santiago García i Néstor Casal, fent gala d’una regularitat que els va permetre quedar davant de Luis Martínez / Juan Manuel Sanhueza i dels russos Aleksandr Semenov i Aleksei Ignatov.

En la classificació general, en primer lloc està Pedro Antunes (94 punts), en segon lloc Sergi Pérez (89,60 punts 1r Júnior), seguit de Iago Gabeiras (49 punts 2n Júnior), Álex Español (45,20 punts 3r Júnior), i Santiago García en cinquena posició (37,40 punts).

Font: El pilot martorellenc Sergi Pérez guanya a Astúries per primera vegada