El Pony Pisador, Figaflawas i Dj Enka tanquen la Festa Major de 2023

Categories General

Una doble sessió d’El Pony Pisador (Festa Familiar i Festa Fotre), el concert dels Figaflawas i els èxits del 80 i 90 amb Dj Enka, han tancat la Festa Major de Martorell de 2023. Unes 4.000 persones han gaudit, des del carrer de Josep Vilar, del tercer i darrer dia de la festa martorellenca.

El Pony Pisador  amb “El Pony Menut” i “It’s never too late for Sea Shanties” han fet moure a petits i grans amb les seves músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat treballat amb cura. Un doble concert que s’ha caracteritzat pel sentit de l’humor que l’han convertit en tot un espectacle imprevisible que ha seduït el públic.

Els han precedit els Figaflawas, el duet de Valls que composen Pep Velasco i Xavier Cartanyà. La formació aporta un conjunt de ritmes molt variats, que passen pel trap, el pop, la rumba, la música disco o el reggaeton. Música variada i en català, sota el títol nostrat de ‘La Calçotada’.

La darrera nota musical de la Festa Fotre l’ha posat DJ Enka que ha fet ballar als assistents amb les seves barreges de música dels 80 i 90, perfectament fusionats.

El darrer dia festiu ha engegat amb dues visites teatralitzades, en aquest cas, al Museu Municipal Vicenç Ros. Cinquanta visitants han recorregut tots els racons de l’antic convent de caputxins i que compta amb una gran col·lecció ceràmica i d’altres objectes etnològics.

Les activitats de tarda han començat amb la “Pugna Battles: batalla classificatòria” organitzada per l’associació Neven a l’Skate Park . Els participants han lluitat per un lloc en la gran final de la Pugna Battles. Hi han participat un total de setze joves.

“White Bottom” ha estat la proposta escènica de Ramiro Vergaz, a l’aparcament del passeig de la Creu Roja. Vergaz ha presentat un xou amb sabates de xarol, escenari sobre rodes i un trampolí rescatat de l’oblit, per celebrar l’arribada dels anys 20…del segle passat.

Font: El Pony Pisador, Figaflawas i Dj Enka tanquen la Festa Major de 2023