El primer equip del Club Hoquei Patins Martorell assoleix l’ascens a Segona Catalana

Categories General

El primer equip del Club Hoquei Patins Martorell va assolir ahir diumenge l’ascens a Segona Catalana. Els martorellencs, segons classificats del Grup C, van guanyar 3-0 a la UE Hoquei Barberà ‘A’, tercer classificat del Grup D, en el duel de tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens. Al primer partit, disputat el dissabte, el conjunt barberenc va aconseguir la victòria per la mínima (2-1). Mentre que a la tornada, disputada a Masquefa, els groc-i-negres van fer un gran partit, van guanyar davant de la seva afició i van poder celebrar l’ascens de categoria.

L’entrenador de l’equip, Marc Papiol, ens explica que van tenir una eliminatòria molt disputada, però es mostra molt feliç de poder celebrar l’ascens a Segona Catalana: “A Barbera vam tenir moltes ocasions, però no les vam definir bé i un equip amb molta experiència ens va guanyar 2-1. A la tornada, amb una afició increïble, vam tenir la sort de cara. Les pilotes van entrar, vam defensar molt bé, el nostre porter va estar increïble i tots els jugadors van estar a un nivell excels”.

Marc Papiol, entrenador Club Hoquei Patins Martorell

Amb aquest ascens de categoria, el primer equip del Club Hoquei Patins Martorell posa punt final a una temporada pràcticament excel·lent. Els martorellencs, gràcies a fer una segona volta de competició impecable, es van assegurar el factor camp per al play-off d’ascens i han pogut assolir l’ascens davant de la seva gent. Marc Papiol assegura que “ha sigut una temporada intensa, on al principi teníem la il·lusió de poder competir per pujar, però no era l’objectiu principal. Ja que és un projecte nou, una plantilla amb gent jove”.

Marc Papiol, entrenador Club Hoquei Patins Martorell

La pròxima temporada el primer equip groc-i-negre competirà a una nova categoria: Segona Catalana. En un projecte de només dos anys, Marc Papiol i els seus jugadors han fet una gran feina i han assolit una gran fita per a la història del Club Hoquei Patins Martorell.

El tècnic del conjunt martorellenc creu que “tenim equip i fonaments per competir molt bé a Segona Catalana. Ficaria la mà al foc que no patirem per mantenir categoria. És un any on haurem d’aprendre, lluitar i saber competir a una categoria diferent. Crec que podrem estar a mitja taula i que som un equip que pot posar difícils les coses a qualsevol”.

Marc Papiol, entrenador Club Hoquei Patins Martorell

El primer equip martorellenc, que es va classificar per al play-off el passat dissabte 25 de maig, ha assolit l’ascens de categoria gràcies a una combinació de resultats. A més de la seva victòria contra la UE Hoquei Barberà ‘A’, l’Olímpic Reus (3r classificat del Grup B) va guanyar l’eliminatòria al Breda (2n del Grup A), i el Sant Celoni (3r classificat del Grup A) va superar al Malgrat (2n del Grup D). Aquests resultats van permetre al Club Hoquei Patins Martorell celebrar l’ascens a Segona Catalana sense haver de disputar cap altra ronda eliminatòria.

The post El primer equip del Club Hoquei Patins Martorell assoleix l’ascens a Segona Catalana appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El primer equip del Club Hoquei Patins Martorell assoleix l’ascens a Segona Catalana