El primer equip del Martorell Pàdel Club és campió de Divisió d’Honor B

Categories General

El primer equip del Martorell Pàdel Club va viure, el passat diumenge 9 de juliol, un moment espectacular: es va proclamar campió de la Divisió d’Honor B a Martorelles. El conjunt martorellenc ja havia pujat feia unes setmanes, però va ser al play-off final on van aconseguir confirmar que eren els campions de la categoria.

Pau Quilez, coordinador del club, assegurava que estan “molt contents per aquest ascens perquè ha estat una temporada molt exitosa. Pràcticament no hem tingut temps de celebrar-ho perquè vam quedar segons a la lliga regular. Ja pujaven directament els tres primers de cada grup, però els dos primers disputaven el play-off autonòmic. Allà vam perdre a semifinals”. En aquell duel, els martorellencs no van poder amb el Pàdel Barcelona-El Prat en caure 3-0. De tota manera, l’equip no podia parar perquè tenia més compromisos.

Pau Quilez, coordinador del Martorell Pàdel Club

“Vam jugar un altre play-off per veure qui era el campió de Divisió d’Honor B i el vam guanyar”, deia Quilez. El primer repte el van superar contra els primers del grup A i més tard van aconseguir aixecar el trofeu contra el Badalona. “Toca reunir-se amb l’equip i celebrar-ho per passar-ho bé, que d’això es tracta”, confirmava el coordinador.

La temporada vinent, la primera plantilla del Martorell Pàdel Club viurà l’experiència de competir contra jugadors de molta qualitat: jugaran a la màxima competició catalana. Quilez ho tenia clar: “Tenim moltíssimes expectatives pel nivell de la categoria. Esperem reforçar la plantilla i millorar el nivell mitjà de l’equip per poder competir al màxim en aquesta lliga perquè el nivell puja un o dos esglaons. Estem amb moltes ganes i il·lusió i, per tant, ho donarem tot”, assenyalava Pau Quilez.

Avui se celebra la cloenda del club

Aquest divendres, l’entitat celebrarà la seva cloenda. A l’acte hi assistirà l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Soledad Rosende, Rosa Cadenas, Gerard Mimó, Albert Fernández, Àngels Soria, Jordi Amat, Montse Salas, Belén Leiva i Mario Céspedes.

El Martorell Pàdel Club, a més d’enaltir el seu títol, celebrarà el creixement de la seva base. D’altra banda, Marc Quilez, germà del coordinador, ha patit una lessió al seu bessó que el tindrà apartat unes setmanes dels tornejos més importants del World Padel Tour. Fa uns mesos va començar a jugar amb Tino Libaak.

Font: El primer equip del Martorell Pàdel Club és campió de Divisió d’Honor B