El PSC reivindica un Martorell més sostenible, igualitari, i amb més inversió en oci i educació

Categories General

Aquest migdia el Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Martorell ha dut a terme un nou acte de campanya a la rambla de Les Bòbiles, per seguir presentant el seu programa per les eleccions municipals del 28 de maig. El candidat, Javier González, la tercera a la llista, Marta García, i el quart, Raúl Rozalén, han pres la paraula per exposar aquelles propostes que consideren adapten el municipi a la vida dels ciutadans, des que són joves fins que envelleixen.

La regulació dels preus dels habitatges, la millora d’oferta d’oci i cultura del municipi, impulsar mesures tècniques i econòmiques per a l’educació igualitària i en contra de l’assetjament, fomentar canvis en la sanitat pública, iniciatives pel benestar animal i contra el Canvi Climàtic, alleujar les xifres d’atur, millorar el transport públic i convertir la ciutat en un centre de reinterpretació de la riquesa de fauna i flora autòctones, han estat les idees detallades pels socialistes martorellencs. En definitiva, “fer de Martorell, una ciutat més igualitària, saludable, sostenible i avançada”, ha dit el seu líder, Javier González.

El PSC ha reivindicat el seu propòsit de fomentar un Martorell amb igualtat d’oportunitats per tots els seus habitants. Amb aquesta finalitat, el candidat Javier González, ha proposat “posar connexió a internet a totes les places, per lluitar contra la bretxa digital, i també apostar per la cultura i l’educació, amb un nou centre cívic intergeneracional”. Així, es pot “participar en un envelliment actiu, uns hàbits de vida saludables i uns entorns segurs”.

Javier González, candidat PSC

A més, també s’ha posat sobre la taula la problemàtica del canvi climàtic i les propostes per ajudar a combatre’l: “Hem de convertir la nostra ciutat en un espai més verd, i aconseguir que l’urbanisme sigui més sostenible, més accessible, i rehabilitar les vivendes en criteris d’accessibilitat, d’eficiència energètica i de sostenibilitat”. A més, el candidat ha remarcat la necessitat de reforçar el transport públic que ha estat sempre “la gran assignatura pendent de Martorell”.

Javier González, candidat PSC

La necessitat de més inversió en la sanitat i l’educació pública també ha tingut lloc en el discurs del candidat del PSC, qui ha recalcat que “amb els diners que aquest Ajuntament es gasta en un artista de renom, tindria jo per a contractar deu monitors que pogueren atendre necessitats especials, i per a 10.000 mesos de teleassistència per la gent gran”.

Javier González, candidat PSC

Per la seva part, Marta García ha centrat el seu discurs en la importància d’educar per la igualtat i lluitar contra la problemàtica de l’assetjament amb “prevenció, atenció i suport a la salut mental, creant espais segurs contra la violència de gènere, l’homofòbia, la xenofòbia, la transfòbia i el bulling escolar”. A més, ha subratllat que el Partit Socialista pretén “incentivar la corresponsabilitat entre homes i dones, incentivar els plans d’igualtat, fomentar el lideratge femení i la presència de les dones en els òrgans de decisió”.

Marta García, tercera en la llista del PSC

Per últim, el quart en la llista socialista, Raúl Rozalén, ha proposat promoure “la restauració, els cinemes, el teatre i els llocs d’oci pels joves. Això sí, sense descuidar la seguretat i la sanitat”.

Raúl Rozalén, quart en la llista del PSC

L’últim acte de campanya del PSC de Martorell es durà a terme el proper divendres 26 de maig a la plaça de Les Cultures, a les 18.30h.

Font: El PSC reivindica un Martorell més sostenible, igualitari, i amb més inversió en oci i educació