El Punx Fest s’estrena a Martorell en una matinada farcida de música electrònica

Categories General

La 1a edició del Punx Fest, el festival de músiques electròniques que se celebra a Martorell, ha tancat portes aquesta matinada amb una Nau 2 de Ca n’Oliveres plena de discjòqueis que han ofert sessions al públic martorellenc i de la comarca que no s’han volgut perdre la cita. Amb una programació que ha tingut en compte els seus gustos i preferències, el Punx Fest ha obert una nova la porta a una nova oferta cultural per als martorellencs més joves.

Dins d’un repertori amb múscia electrònica dance, tech house, deep house, disc chill house o electro pop, el Punx Fest ha comptat amb la presència del seu impulsor, Albert Neve, així com les sessions d’Abel Ramos, B Jones, Castion, DGrace, JP Candela, Kaeru, Blondex, Dylerz, Jiraff, Mark Clark b2b Marco G, Nedd Këos i Speaker Sounds. Aquest grup de discjòqueis han conjugat l’experiència en el sector amb la joventut d’alguns d’ells que ja estan posant les bases com a figures a seguir en la música electrònica.

Des de les 20.00h de divendres i fins a quarts de sis de la matinada d’avui, el públic ha pogut escollir les actuacions dins o fora de la Nau 2, així com d’una zona de gastronomia i un espai que podria acollir fins a 8.000 persones. CASA SEAT, Flaix FM, Different Records o Rumble Fish han estat col·laboradors de la primera edició d’aquest festival, que es marca com a objectiu consolidar-se i seguir creixent any rere any.

Font: El Punx Fest s’estrena a Martorell en una matinada farcida de música electrònica