El Sala 5 ja sap el calendari de la pròxima temporada

Categories General

El Levante UD FS -quadre que prové de la màxima categoria- serà el primer rival del Sala 5 a la nova temporada del club que presideix Xavi Torres. El partit es disputarà al Pavelló Municipal el 23 de setembre, en un curs molt encoratjador per l’afició martorellenca.

Serà la primera temporada, després de més d’un lustre a la banqueta, sense Víctor González. Cal recordar que el nou tècnic és Adri Sánchez, provinent del CN Sabadell. L’entrenador ha arribat al Baix Llobregat realitzant molts canvis a la plantilla, amb jugadors que han jugat a Primera Divisió i fins i tot alguns internacionals inferiors amb les seves seleccions.

Després del primer partit contra el conjunt granota, els de Sánchez viatjaran a Antequera a finals de setembre. El derbi, d’altra banda, serà a la jornada 9: el 18 de novembre els martorellencs visitaran la pista del Barcelona Atlètic. Com a curiositat, el Sala 5 acabarà el campionat -com la temporada passada- a la pista del Bisontes Castellón.

Torres, president de l’entitat, assegurava que “has de jugar contra tots els equips, però és important començar contra un ex primera a veure si així la gent s’anima a venir per tenir el pavelló que pugui fer goig. El segon també el jugarem contra l’altre conjunt que ha baixat -l’Antequera- i a partir d’aquí anem a Ceuta i Melilla en una setmana. Després anirem a la Ciutat esportiva a la jornada 9. Cal dir que a la segona volta ens visitarà el Melilla i serà un partit especial perquè Jordi Gay, que és de la casa, és l’entrenador”.

Xavi Torres, president del Sala 5

D’altra banda, preguntat per com veu l’equip per la temporada vinent, el president és molt optimista: “A veure com comencem el dia 7 els entrenaments, les perspectives són molt bones. Crec que pujarem un esglaó o dos pel que fa la competitivitat i professionalitat. Esperem guanyar sobretot a casa, que el nostre pavelló sigui un fortí. Esperem que la gent ens ajudi i es torni a enganxar, que ens animin i que tinguem una bona comunió entre públic i equip. Això no ho vam tenir l’any passat perquè amb els resultats es va refredar tot una mica. Esperem continuar creixent i donar passes endavant cap a noves fites”.

Xavi Torres, president del Sala 5

Amb la Copa Catalunya al cap

El dia 7 comença la pretemporada amb la Copa Catalunya al cap: el dia 25, a les 18:30, l’equip jugarà les semifinals de la Copa Catalunya contra Industrias Santa Coloma. Encara no se sap on es jugarà la final four. A l’altre matx juguen Cerdanyola del Vallès i FC Barcelona.

Font: El Sala 5 ja sap el calendari de la pròxima temporada