L’Ajuntament de Martorell homenatja 18 esportistes i 21 entitats esportives pels èxits aconseguits aquesta temporada

Categories General

L’Ajuntament de Martorell ha celebrat aquest vespre a la Piscina Municipal d’Estiu, ubicada al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), l’acte de reconeixement dels èxits esportius del 2022-2023, en què Martorell ha estat designada Ciutat Europea de l’Esport. Prop d’una vintena d’esportistes a crèdit personal i més de vint entitats esportives, han estat homenatjades pels reconeixements rebuts enguany. En acabar la gala, presentada pel periodista martorellenc, Pau Bonastre, s’ha gaudit d’un refrigeri i s’ha obert la piscina al bany per als assistents.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha destacat el nombrós teixit associatiu del qual gaudeix el municipi en què “més d’11.000 persones practiquen activitat física i esport, des de nens i nenes de tres i quatre anys, fins àvies i avis de 90. Tenim una ràtio altíssima de pràctica esportiva i això és bo per molts motius, pel benefici físic i pels valors que comporta, que ens acompanyen al llarg de la vida”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

En aquesta Gala de l’Esport, s’han volgut valorar els reconeixements esportius que, tal com ha afirmat el regidor d’Esports, Gerard Mimó, “poden inspirar a altres persones, generar un sentit d’admiració i servir com a exemple de superació personal i excel·lència”.

A més, Mimó ha expressat la importància de l’esport com a eina social per promoure la salut, l’educació, la cultura i la cohesió social. “És fonamental valorar i donar suport a l’esport com un recurs incalculable pel creixement i benestar social. Dins del marc que suposa aquest any ser Ciutat Europea de l’Esport, haig de remarcar que tots els que estem ací, esportistes, tècnics, directives i famílies, generem entre tots i gràcies a l’esport, una de les sensacions més boniques del món: la il·lusió”, ha afirmat.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

Per últim, en la seva intervenció, la regidora de Teixit Associatiu, Cooperació i Participació, Àngels Soria, ha remarcat la importància de les entitats en l’esport i en altres àmbits del municipi. “Les victòries dels nostres esportistes no són el reflex d’un talent individual, sinó que és fruit del treball en equip, de la companyonia i del suport mutu. És el resultat de tota la feina que es fa des de les vostres entitats, sou els promotors de la cohesió i la integració, feu una gran labor a la comunitat, sou un lloc d’acollida. La vostra dedicació, esforç i compromís són l’ànima del nostre poble, els vostres valors enriqueixen el nostre municipi”, ha expressat la regidora.

Àngels Soria, regidora de Teixit Associatiu, Cooperació i Participació

Els esportistes homenatjats a crèdit personal han estat, en l’àmbit del futbol, Ricard Pujol (Ambaixador de Martorell Ciutat Europea de l’Esport 2023), Nerea Nuño (Ambaixadora de Martorell Ciutat Europea de l’Esport 2023) i Irene Melero; en la gimnàstica artística Paula Pérez i Sara Martín; Gal·la Valls (Ambaixadora de Martorell Ciutat Europea de l’Esport 2023) en l’àmbit de la Doma Clàssica; Pep Mas (Ambaixador de Martorell Ciutat Europea de l’Esport 2023) pel Ral·li Dakar; Shun Esteve en el Beisbol; en el Karate, Mireia Bejarano; en l’àmbit del Voleibol, Eva Rodríguez, Sara Rodríguez i Aina Ginestà; Noa Combo en l’Hoquei Patins; en el Bàsquet Aina i Arnau Cortijo i Adrià Alonso (Ambaixador de Martorell Ciutat Europea de l’Esport 2023), i, per últim, Carmelo Nieto en la Marxa de Resistència.

Les entitats reconegudes han estat el Club Micorella, el Martorell Atlètic Club, el Club Judo Martorell, Sala 5 Martorell, Club Bàsquet Martorell, l’Associació Arc de Sant Martí, Club Petanca Martorell, Club Bàsquet La Mercè, Club Voleibol Martorell, Club Futbol Martorell, l’Associació Esportiva Pares Impares Futbol Sala Martorell, Club Natació Martorell, Martorell Pàdel Club, Rugby Club Martorell, Club Handbol Martorell, Penya Ciclista Martorell, Martorell Gimnàstic Club, YAHOOO! Club de Submarinisme, l’Associació Esportiva Nihon Tai Jitsu, Club Escacs Martorell i el Club Hoquei Patins Martorell.

Font: L’Ajuntament de Martorell homenatja 18 esportistes i 21 entitats esportives pels èxits aconseguits aquesta temporada