El Sala5 encadena dues victòries consecutives i escala fins a la tercera plaça

Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell va guanyar dissabte el CF Cerdanyola (3-5) i es consolida a la tercera plaça de la taula, superant l’Escola Pia de Sabadell, que va empatar contra l’AE L’Hospitalet Bellsport. Amb els resultats de la jornada, els martorellencs han guanyat una posició a la classificació i deixen enrere un rival directe, a cinc punts de distància.

Els de Víctor González van haver d’esperar a la segona meitat per desencallar el partit, tot i que van avançar-se en el marcador a la primera meitat, a través d’un gol de Fouad. Els locals van contestar-hi amb l’empat per posar punt i final a la primera meitat. En la represa, Pau Albacete va tornar a avançar els vermells, però els locals van fer el 2 a 2. Joan Rusinés va fer el tercer a poc menys de set minuts per al final i els vallesans passaven a jugar amb porter jugador per escurçar distàncies. I van trobar-hi premi, convertint el tercer. Però Albacete i Rusinés van sentenciar el 3 a 5 definitiu amb què tancar la golejada.

Per a l’entrenador Víctor González, el triomf de dissabte els apropa a l’objectiu que s’havien plantejat, el de ser dins dels quatre primers llocs de cara a la segona fase.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Després dels resultats d’aquesta jornada, ha hagut un canvi de líder, i és que l’ETB Calvià, que va golejar La Unión Santa Coloma, pren el relleu a l’AE L’Hospitalet Bellsport al capdamunt de la taula. Els vermells pugen al tercer lloc i l’Escola Pia es queda quarta. El Sala5 té 23 punts, tres per sota dels riberencs, i se separa per cinc del cinquè lloc, que l’ocupa el Gasifred Ibiza. El Cerdanyola també té 18 punts però ha perdut el gol average particular amb el Sala5, que era de només un gol.

Dues derrotes en una nova jornada

Doble derrota del primer equip femení del Club Handbol Martorell en la jornada d’aquest cap de setmana, davant el filial de l’Handbol Sant Vicenç. Les de Miguel Angel Interllige van caure contra les vicentines en dos partits pràcticament calcats entre ells. Amb dues primeres meitats més ajustades, els segons temps van desencadenar les victòries per a les vicentines.

A les Instal·lacions Esportives Municipals, dissabte, les martorellenques van engegar amb un bon ritme i van igualar el ritme d’anotació de les visitants. Malgrat tot, l’Handbol Sant Vicenç movia bé la pilota en atac i establia les primeres diferències. Les de Miguel Angel Interllige es van recuperar al marcador a base de més encert en atac i més sòlides en defensa. D’aquesta manera, el primer temps arribava amb l’empat a 12.

En la represa, un intercanvi de gols va deixar el partit igualat i molt més dur. Les martorellenques vivien dels contraatacs, mentre que les vicentines esperaven uns minuts per tornar a posar-se pel davant. La bona actuació de Cristina Sebastián sota pals mantenia a ratlla el desavantatge, d’entre 1 i 2 gols. Però les visitants s’afanyaven a establir diferències a cinc minuts per al final i poc a poc cuinaven el primer triomf del cap de setmana. Amb tot, el partit va acabar amb el 24-33.

En el partit d’ahir, els avantatges no van decidir-se fins a la meitat del primer temps. Tot i que les groc-i-negres van posar-se per davant, aquesta renda els va durar poc. Les locals van tirar de contundència per donar la volta al marcador i van marxar amb una renda de cinc gols al descans. En la represa, l’Handbol Sant Vicenç va aprofitar la manca de solidesa defensiva de les d’Interllige per seguir sumant. A base d’atacs més cuinats, van obrir un forat insalvable per les martorellenques, que no van poder fer res davant la sagnia ofensiva que van patir i van tancar amb el 38 a 27.

Per al tècnic groc-i-negre, Miguel Ángel Interllige, l’Handbol Sant Vicenç, l’Handbol Sant Vicenç va ser millor els dos partits i creu que tenen una plantilla més completa.

Miguel Ángel Interllige, entrenador CH Martorell

Les martorellenques són ara sisenes a la taula, amb tres punts, mentre que l’Handbol Sant Vicenç es manté líder, imbatut, amb 10 punts. Aquesta setmana no hi haurà jornada a Lliga Catalana.

Segona derrota del curs

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre contra el Club Bàsquet Salou (78-59) i ha consumat la segona derrota del curs. Els del Tarragonès van capgirar un bon inici dels martorellencs quan passaven cinc minuts i van posar-se per davant abans d’acabar el primer quart. El conjunt de Jesús Muñiz van aprofitar l’activitat defensiva baixa dels martorellencs i van córrer per sumar de manera fàcil, posant el 21 a 16 al primer quart.

En el segon període, les defenses seguien estant relaxades, davant el qual el Club Bàsquet Martorell perdia massa pilotes que no el deixaven apropar-se a l’electrònic. Sense gaire idees en atac, els de Toni Olivares van deixar que el conjunt local estigués còmode i eixamplés la seva renda fins als 14 punts, 40 a 26 al descans.

En la represa, Silvestre Esteves va ser el protagonista, i és que va donar vida als blaus. Dos triples seguits van ajustar el marcador, i el Salou no trobava la manera per anotar, va necessitar cinc minuts per fer-ho. Més efectius en defensa, els blaus posaven més problemes, però un parcial de 5 a 0, liderat per la contundència tarragonina, obria el forat al marcador, 56 a 47.

En els últims deu minuts, la diferència al marcador va pujar fins els 13 punts. Els d’Olivares optaven per la defensa zonal, però no en trobaven el resulta desitjat i la victòria va quedar-se al Pavelló Municipal de Salou, 78 a 59.

Font: El Sala5 encadena dues victòries consecutives i escala fins a la tercera plaça