El Sala5 Martorell empata a domicili i es manté invicte en l’inici del nou curs

Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell va empatar contra l’Escola Pia de Sabadell (5-5) en la segona jornada de lliga, la primera a domicili. Els de Víctor González van esgarrapar un punt en la primera visita del curs en un partit on van generar molt perill però en què els locals van ser més eficients de cara a porteria.

En la primera meitat, els locals van avançar-se molt aviat en el marcador (2-0) aprofitant les errades en defensa dels vermells. L’Escola Pia estava bé en defensa i tallava les passades filtrades del Sala5, fent-se forta a cada minut que passava. Però el gol del Sala5 va arribar passat l’equador de la primera meitat, el que va ajustar el marcador. L’alegria va durar poc, i és que una sortida en fals del porter Àlex Delgado va propiciar el 3 a 1. Als de Víctor González els va donar temps de fer el 3-2 i va marxar al descans amb un millor resultat per als seus interessos.

Una segona meitat dels vermells

En la represa, els martorellencs van ser millors i van generar molt perill en la porteria local, però no van tenir l’encert necessari com per posar-se per davant en el marcador i confirmar la segona victòria del curs. Amb tot, van empatar a 5 i van sumar un punt a la taula, que els deixa segons. L’entrenador Víctor González admet que no van oferir la imatge que hagués desitjat. “El punt d’un empat està poc valorat, però el rival també juga i vam tenir moltes ocasions”, ha dit.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

El tècnic vermell, malgrat tot, lloa el punt aconseguit en una pista “molt exigent” i ja mira cap a la propera jornada, que serà a Eivissa i que haurà de refrendar l’empat de dissabte.

Els vermells podran entrenar i s’escapen de les restriccions imposades des de finals de la setmana passada i es prepararan per al partit de dissabte a Eivissa.

Israel Núñez, quinzè a la Copa Catalana

El ciclista martorellenc Israel Núñez s’ha classificat quinzè a la Copa Catalana Internacional BTT, que va acabar dissabte amb la Supercup Massi a la muntanya de Montjuïc. El corredor de l’equip Massi va córrer les vuit voltes del circuit de 4’5 quilòmetres d’una hora i 29 minuts, i va ser el segon millor corredor del seu equip, per darrere d’Hugo Drechou. Núñez ha acabat la Copa Catalana Internacional en la quinzena plaça i dóna per acabada la temporada 2020.

En futbol, el martorellenc Bernat Sansano va guanyar ahir a la UE Valls (1-2) i es manté invicte en l’inici de lliga dels anoiencs, que són líders del grup 5 de Tercera Divisió, amb nou punts de nou possibles.

Font: El Sala5 Martorell empata a domicili i es manté invicte en l’inici del nou curs