El Sala5 Martorell fa els primers passos d’un nou curs il·lusionant

Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell ha tornat aquest vespre als entrenaments i ho fa amb la mirada posada en l’estrena a Segona Divisió, després de l’ascens del curs passat. La primera competició oficial del curs serà la Copa Catalunya, que es disputarà del 2 al 4 de setembre a Martorell i suposarà el primer test d’alçada per als vermells.

La plantilla tornarà a estar dirigida per Víctor González i s’ha reforçat amb fins a set cares noves. Es tracta d’Iban Reyes, Dani Castro, Sergi Viedma, Ibai Espinosa, Roger Bermusell, Toni Hinojosa i Eric Panès. Les incorporacions se sumen a les renovacions de Fouad, Pau Albacete, Ferran Ruiz, Malik, Marc Mármol, Imad Ruiz i Oussama Chefrau. Iban Reyes, però, no ha estat avui a l’inici de la pretemporada perquè ha estat cridat amb la selecció sub21 estatal per a la preparació del campionat d’Europa.

L’entrenador vermell, Víctor González, admet que han dissenyat un equip amb molta il·lusió: “estem molt contents amb la plantilla que s’ha creat i veiem una plantilla equilibrada amb compromís”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

L’ascens des de Segona Divisió B va ser el premi del curs passat però ara s’engega un nou capítol en el camí de l’entitat. “Ser a Segona motiva molt i comença una nova etapa per a l’equip i per al club”, ha exposat González.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Els vermells no coneixen encara el calendari de lliga però sí que han dibuixat una agenda de partits de preparació durant la pretemporada. S’estrenaran contra el filial del FC Barcelona el 20 d’agost a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, rebran el Sala10 Zaragoza una setmana més tard i també l’Eivissa el 28 d’agost; el 3 de setembre arribarà l’Industrias Santa Coloma a casa, també el CN Sabadell el 8 de setembre i tancaran el període de preparació contra el Peñíscola el 10 de setembre a casa. Tots els entrenaments seran al Pavelló Esportiu Municipal, on l’equip farà sessions físiques, tècniques i tàctiques.

La Copa Catalunya, la primera competició oficial

Dins d’aquest tram de temporada s’emmarca la disputa de la final a 4 de la Copa Catalunya, que els ha emparellat amb el primer equip de l’Industrias Santa Coloma el 2 de setembre. En cas de guanyar aquest partit, s’enfrontaran al guanyador del Cerdanyola-FC Barcelona, l’altra eliminatòria.

“Ens enfocarem en guanyar el primer partit, sens dubte és el més important d’aquest proper mes i mig”, ha dit González.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

La plantilla espera un calendari de lliga que encara no s’ha fet oficial, i és que el CD Imperial, el conjunt que va guanyar-se l’ascens en l’última eliminatòria, hi ha renunciat. El CD El Valle podria ser l’equip afavorit en aquesta vacant i completar el grup únic de 16 equips a Segona Divisió.

 

 

Font: El Sala5 Martorell fa els primers passos d’un nou curs il·lusionant