El Sala5 Martorell guanya a casa i persegueix el líder a dos punts de distància

Categories General

Victòria del primer equip del Sala5 Martorell contra el CD Contestano en la dinovena jornada de lliga (5-1) i amb què els vermells s’han apropat a dos punts de la primera plaça, que l’ocupa el Futsal Mataró. Els de Víctor González han aprofitat l’empat del Futsal Mataró per ajustar els llocs capdavanters alñ grup 3 de Segona Divisió B.

El conjunt dirigit per Víctor González va començar avançant-se en el marcador quan només passaven tres minuts i encaminant una victòria que no va perillar en cap moment. Els alacantins ho provaven a la contra, però trobaven en Sergio Arriero un mur infranquejable. A més, la defensa vermella donava poques opcions i tallava les últimes passades. Ramón va transformar un penal que va provocar Fouad i va tancar el primer temps amb el 2 a 0 al marcador.

En la represa, els de Cocentaina van ajustar el marcador amb un gol de Botella on Arriero no va arribar però va tractar-se d’un miratge. Ramon, en connexió amb Fouad i una bona paret va tornar a aparèixer i va convertir el tercer i el seu hat-trick particular. A les acaballes del partit, dues dianes de Ferran Ruiz, que també va participar en la golejada, van donar per conclosa la jornada i van assegurar els tres punts per als vermells.

L’entrenador Víctor González va reconèixer el bon treball de l’equip i la superioritat que van mostrar: “necessitàvem fer un partit seriós, estem en una temporada irregular i necessitem guanyar i seguir”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Amb aquests tres punts, els vermells es queden tercers,  un punt per sota del segon lloc i a dos del primer. La propera setmana visitaran Segorbe.

Cauen a la cua de la taula

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre contra el líder, el CB L’Hospitalet (74-78), n equip a qui va fer patir fins el xiulet final. Els de Jordi Pi van viure un intercanvi de cistelles en el primer quart, tot i que veien com els riberencs es mostraven molt fiables en atac. Amb accions individuals de Xavi Balaguer i Eloy Domènech, els blaus van endur-se la primera renda, per 20 a 16 al final del primer quart.

El mateix Domènech va estirar l’avantatge a set punts a l’inici del segon període i obligava els de Xavi Carvajal a fer canvis en defensa i plantejar una defensa zonal. El riberenc Albert Real va tancar un parcial de 8 punts seguits que van tornar el domini als blancs. I el conjunt visitant va capgirar el marcador just abans del descans, deixant el 33 a 34. En la represa, els de L’Hospitalet van buscar el joc interior per anar obrint escletxa i és una opció que els va donar bons resultats, tant que van estirar la renda fins als onze punts. Albert Valle va aparèixer per escurçar diferències i el tercer quart va tancar-se amb el 44 a 53.

En l’últim assalt, la màxima renda del visitants va arribar fins als 11 punts a set minuts per al final. Amb paciència i a cop de triple, els de Jordi Pi van retallar el desavantatge i van posar-se a dos punts a 11 segons. Edgar San Epifanio i Ivan Llull van ser els protagonistes d’un intercanvi de triples que van afavorir el conjunt visitant, amb el 74 a 78 final.

L’entrenador Jordi Pi va lloar la imatge de l’equip contra el líder, “vam donar un bon paper davant la millor plantilla de lliga EBA” però reconeix que la situació en què estan ara mateix els obliga a sumar

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Ara mateix, els blaus tenen un balanç de cinc victòries i nou derrotes i són tercers per la cua.

En futbol, derrota del primer equip del Club de Futbol Martorell contra la UD Viladecans (0-1) al CE Torrent de Llops, on e ls visitants van sumar els tres punts en una acció al final del partit. En el primer temps, els de Javi Cuesta van mantenir a ratlla els intents de la UD Viladecans d’estrenar el marcador i els primers 45 minuts van acabar sense gols. En la represa, Javi Cuesta va moure la banqueta per buscar el gol.

La UD Viladecans, però, va fer mal en una acció a pilota aturada a només dos minuts per al final. Els martorellencs van poder empatar mitjançant una darrera rematada de Souleiman Touray, però la pilota va marxar per sobre del travesser.

El tècnic Javi Cuesta va definir la derrota com a injusta veient la feina que van oferir: “ha estat un partit molt igualat i hem estat molt bé”.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Després d’aquesta jornada, la segona consecutiva a casa, els blanc-i-vermells segueixen cinquens, a quatre punts de la quarta plaça.

En handbol, derrota del primer equip del Club Handbol Martorell contra l’Handbol Ègara (31-32). En un partit contra un rival directe a la taula, els groc-i-negres no van poder puntuar i han perdut força al capdamunt de la classificació, desplaçats ara a la quarta plaça.

Els de Christian Stahringer van poder anar per davant en el marcador, però en el segon temps, les expulsions van servir en safata als egarencs un parcial amb què capgirar el resultat. Ara, els groc-i-negres són quarts a la taula, amb 14 punts.

I en waterpolo, triomf de l’absolut femení del CN Martorell contra el CN Manresa (9-8), una victòria que puja les de Rafa López fins al segon lloc.

Font: El Sala5 Martorell guanya a casa i persegueix el líder a dos punts de distància