El Sala5 tanca la plantilla del curs vinent i es prepara per una campanya ambiciosa

Categories General

La temporada 2020-2021 ha començat aviat per al primer equip del Sala5 Martorell, que ja té la plantilla tancada. Amb quatre cares noves i 10 renovacions respecte la temporada passada, la propera serà una campanya on els vermells volen fer un pas endavant a la Segona Nacional B. Després de tornar a aquesta categoria i ser cinquens en el primer any de la segona etapa a Segona B, els de Víctor González segueixen ambiciosos i han dibuixat un equip que lluiti per tot.

Amb quatre jugadors que arriben des del FS Pallejà, Víctor González ha reforçat l’equip en totes les posicions. Joan Rusines, Ramon Sánchez, Josep Coca i Alex Delgado tanquen el capítol d’incorporacions. Amb experiència a la categoria, tots quatre fitxen pel Sala5 amb la intenció de reforçar el bloc de 10 jugadors que es queden respecte el curs passat. Una plantilla llarga que, segons ha admès el mateix González, fa un pas endavant.

Totes les posicions reforçades

Alex Delgado serà el segon porter, fent dupla amb Sergio Arriero, i per a l’entrenador martorellenc la seva adaptació serà bona en conèixer tant la categoria com alguns dels seus companys.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Ramon Sánchez serà una de les referències ofensives i González no amaga la seva capacitat golejadora, la seva millor arma.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Pel que fa a Josep Coca, González ha destacat la seva lectura del joc i els seus recursos de cara a la porteria visitant com a complement en la plantilla.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

I de Joan Rusines, la seva polivalència és la seva millor carta de presentació. A més, coneix la segona Nacional B a través de diferents equips on hi ha militat.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

La plantilla renovarà 10 jugadors del curs passat, del qual es coneixen els noms de Sergio Arriero, Fouad, Toni Sánchez, Malik, Pau Albacete, Husse, Pablo Robert i Oussama Chefrau. Pel que fa al cos tècnic, Eloi Cuscó (entrenador de porters), Àlex Velasco (tercer entrenador), Ferran Maya (segon entrenador i preparador físic) i Xavi Rodriguez (delegat) acompanyaran González a l’staff tècnic.

Font: El Sala5 tanca la plantilla del curs vinent i es prepara per una campanya ambiciosa