El saxofonista martorellenc Pere Miró estrena el disc ‘Esbirro’ amb Scaramanga

Categories General

El saxofonista martorellenc Pere Miró ha estrenat aquest dilluns Esbirro , el segon disc de Scaramanga, la banda que forma juntament amb el guitarrista Héctor Martín, l’organista Abel Boquera i el bateria Arnau Julià. Aquest nou treball continua explorant les sonoritats del quartet amb Hammond, però sent fidel al seu so i al seu compromís amb el rhythm and blues instrumental.

En aquest disc es podran escoltar composicions pròpies d’Héctor i Pere passades per la recepta de Scaramanga. Es tracta de peces que s’han creat a partir d’”explorar les sonoritats d’aquests instruments tan exòtics que sempre aporten diferents formes de compondre i crear. Això sí, hem mantingut els ingredients habituals de la banda, que són l’energia, l’humor i la crítica social”, ha afirmat Pere Miró, saxofonista baríton de Scaramanga.

Pere Miró, saxofonista baríton Scaramanga

La banda treballa amb aquest segon disc des del febrer del 2023 en què van dur a terme la gravació al Medusa Estudio, l’estudi de Manu Guix i Roger Rodés. “Aquest divendres el presentarem a la sala Milano de Barcelona, i a partir de juny també tindrem altres dates que anirem anunciant a les nostres xarxes socials. Sembla que la proposta agrada i, per tant, seguim amb el compromís de fer rhythm and blues instrumental a casa nostra”, celebra Miró.

Pere Miró, saxofonista baríton Scaramanga

El projecte Scaramanga va començar l’any 2021, amb Héctor Martín i Pere Miró al capdavant, i l’octubre d’aquell mateix any van publicar el primer disc homònim. L’exotisme, la potència, el ritme, l’elegància i l’humor són les claus que ja tenien aleshores i que continuen mantenint actualment.

Font: El saxofonista martorellenc Pere Miró estrena el disc ‘Esbirro’ amb Scaramanga