El torneig solidari del Martorell Pàdel Club supera els 200kg d’aliments per a Creu Roja

Categories General

El Martorell Pàdel Club ha celebrat durant tot el cap de setmana el torneig solidari en favor de Creu Roja Baix Llobregat Nord, en el qual uns 100 participants, repartits en 47 parelles, han practicat pàdel alhora que donaven aliments per a l’entitat hospitalària. Les previsions del club pel que fa a la quantitat d’aliments han quedat superades, i és que només amb els dos quilos que entregava cada participants s’han superat els 200kg que preveien. El club ha recollit també la donació d’aficionats que no han disputat el torneig i a més sumarà 600€ per a la compra de més productes, el que els pot fer apropar-se als 800kg per a Creu Roja Baix Llobregat Nord.

La competició d’enguany ha organitzat les duples en sis categories. La més nombrosa ha estat la masculina, amb participants a Primera, Segona i Tercera. En femení, les parelles han jugat a Segona i Tercera i també ha hagut lloc per als jugadors sub16, la gran majoria integrants de l’escola del Martorell Pàdel Club. Els guanyadors més joves han estat Izan Gamariz i Lucas Palencia, seguits per David Ballús i Max Casanovas.

En femení, la parella guanyadora de Segona ha estat la formada per Ainhoa Biosca i Sílvia Cano, que han guanayt Sílvia Casas i Dolors Miñarro, mentre que en Tercera han guanyat Eva Díaz i Alicia Criado, seguides per Ana Maria Blanco i Consolación López. En Tercera masculina, la parella de Jordi Llauradó i Roger Llauradó s’han emportat la primera plaça, imposant-se a Xavi Torné i Samulel Torné; els guanyadors de Segona masculina han sigut Carlos Gil i Héctor León, jugadors de l’escola del Martorell Pàdel Club. I a Primera masculina, Laia Carratalà i Òscar Díaz s’han fet amb el primer lloc.

Una cita per posar en valor la solidaritat

El president del club, Francesc Cortadella, ha parlat de la col·laboració que els participants han ensenyat durant els dos dies de competició. “Martorell és un poble molt solidari i fins i tot gent de fora ens ha ajudat, és el tarannà del nostre poble” ha puntualitzat.

Francesc Cortadella, president Martorell Pàdel Club

Pel que fa a la recaptació d’aliments, exposa que “hem superat les expectatives” i ha apuntat que la fórmula dels torneijos benèfics té molt seguiment a Martorell i dins els aficionats del club.

Francesc Cortadella, president Martorell Pàdel Club

Durant els dos dies al Pavelló Esportiu Can Cases, les prop de 50 parelles han jugat els partits i han seguit col·laborant amb Creu Roja Baix Llobregat Nord. Pel moment, la xifra és de 200kg d’aliments, tot i que la quantitat creixerà amb els 600€ que el Martorell Pàdel Club destinarà a la compra d’aliments que no caduquen aviat i que entregarà a Creu Roja Baix Llobregat Nord.

Font: El torneig solidari del Martorell Pàdel Club supera els 200kg d’aliments per a Creu Roja