El Torrent de LLops i el Pavelló Can Cases acullen la Festa del Futbol Català

Categories General

Martorell rebrà per setena vegada la Festa del Futbol Català, que reunirà les finals de les competicions de futbol i futbol sala de categories base que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF). La cita torna en la seva 11a edició, després que es disputés per últim cop la temporada 2018-2019. Martorell encadena, des del 2015, i de manera ininterrompuda, sis temporades sent la seu d’aquesta gran festa del futbol català. La primera va ser el 2012, la tercera ocasió que la FCF va celebrar aquesta cloenda.

El Complex Esportiu Torrent de Llops i el Pavelló Municipal Can Cases acolliran les finals dels Campionats de Catalunya de futbol i de la Copa Catalunya de futbol sala a partir del diumenge 12 de juny i els dies 17, 18 i 19 de juny de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i amateur. El dia 12 serà el torn de les finals infantil i cadet masculí de futbol, mentre que el cap de setmana següent els tocarà a les semifinals i les finals juvenil aleví i benjamí.

Copa Catalunya i clínic d’entrenadors

Pel que fa al futbol sala, se celebraran les finals de la Copa Catalunya de categories base al Pavelló Municipal Can Cases a partir del dissabte 18 de juny. Les finals aniran acompanyades pel clínic d’entrenadors de futbol sala durant tot el cap de setmana i que organitza el Comtè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala.

Aquesta formació va dirigida a tècnics, aficionats del futbol sala i professionals d’aquest esport, amb un menú farcit d’entrenadors d’alt nivell (l’entrenador del FC Barcelona Jesús Velasco; l’entrenador del Palma Futsal, Antonio Jesús Vadillo; l’entrenador del juvenil nacional del Palma Futsal, Oscar Tesías; l’entrenador del Llevant UD FS,Diego Ríos; l’entrenador de Ribera Navarra FS, José Lucas Mena “Pato”; l’entrenador del Manzanares Quesos El Hidalgo, JuanLu Alonso; l’entrenador de porters d’Industrias Santa Coloma, Fran Burgueño i el psicòleg esportiu, Pep Marí).

Font: El Torrent de LLops i el Pavelló Can Cases acullen la Festa del Futbol Català