El Trofeu Massana celebra 76 anys amb un centenar de nedadors

Categories General

El Club Natació Martorell ha entregat aquesta tarda els premis de la 76a edició del Trofeu Massana, la cita per excel·lència de l’entitat que presideix Eva Rodríguez. Amb la presència de l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, el CN Martorell ha celebrat el tancament d’una cita per a la qual van recuperar el seu format tradicional fa uns cinc anys i en què hi han pres part un centenar de nedadors i nedadores.

El Trofeu Massana és un torneig que el club celebrar des de la seva primera etapa. Després d’haver complert 90 anys de vida, el club segueix apostant per unir els seus nedadors durant quatre divendres consecutius el mes de novembre i fer-los competir en tots els estils. Dividits en set categories, els participants s’han posat a prova contra el seus companys de club i els millors de cada edat han estat recompensats amb una distinció. Tots, però, han rebut una medalla i un casquet de bany commemoratiu del 90è aniversari del club com a obsequi al seu esforç.

Els més joves, de l’Escola Aquàtica i de Natació Esportiva, han competit junts, així com els de la franja d’edat 2012-2013. A partir de la categoria 2011-2010, les proves han comptat diferenciades entre masculí i femení. Les franges més altes han estat les 2009-2008, 2006-2007 i 2005 en endavant en la secció masculina.

Un torneig fet pels membres del club

El CN Martorell ha fet sobreviure el Trofeu Massana gràcies a la implicació de qui forma l’entitat. Prop de les vuit dècades de vida, la cita segueix avançant en el temps amb l’ajuda d’entrenadors, nedadors, pares i mares i membres del club. La presidenta basa en “les ganes, la il·lusió i els pares que ajuden a l’organització” l’èxit de la cita.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

Els nedadors i nedadores del club han crescut prop de l’aigua i del Trofeu Massana: “fa il·lusió veure’ls qiue comencen i que van avançant”, ha exposat Rodríguez sobre el participants.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

Malgrat que la intenció del club era celebrar un aperitiu després del lliurament dels premis, les dades de la pandèmia han obligat l’entitat a posposar-ho. D’aquesta manera, el CN Martorell clou el 2021 i es prepara per a seguir nedant el 2022.

Font: El Trofeu Massana celebra 76 anys amb un centenar de nedadors