Els amants de la música gòspel tenen diumenge una cita a l’Auditori

Categories General

Aquest proper diumenge 9 de gener (18.00h) Martorell acollirà a l’Auditori Joan Cererols el cor de música Twocats Pel Gospel . Una formació que oferirà diferents actuacions amb peces de gòspel clàssic i contemporani i adaptacions del R&B , soul i pop . Encara hi ha localitats disponibles a preus molt populars -entre 4 i 2,5 euros-, i es poden adquirir a entrades.martorell.cat .

Twocats pel Gospel va néixer el setembre del 2000, amb la idea de transmetre un crit a la vida a través de la música, les mans o el cos, i es va constituir com a associació l’any 2002. Des d’aleshores ha fet més de 100 actuacions dins i fora de Catalunya, destacant les del Gospel Awards 2005 a Berlin, el Festival per la pau i la convivència a León de 2008 o el Canòlich d’Andorra al 2014 i 2015. A més, també han compartit escenari amb artistes de la talla d’Emmanuel Djob, Monica Green, Felicia Taylor, els Chicago Mass Choir o els Joyful Voices of Inspiration.

La directora de Twocats pel Gospel, Sonia Navarro, explica que l’actuació que venen a presentar a Martorell es tracta “d’un repertori que ja fem habitualment, barrejant temes gospel més clàssics amb altres de més moderns i que ara estan sonant per les esglésies de tot el món”.

Sonia Navarro, directora de Twocats pel Gospel

Alguns d’aquests temes són Oh happy Day , Ain’t No Mountain High Enough o This is me , de la banda sonora del El gran showman . La barreja de gèneres tan diversos ve donada per una “investigació continua durant 22 anys”, esmenta Navarro. Amb el temps, el gòspel ha esdevingut en Twocats Pel Gospel més una experiència que no pas un estil musical i és a partir de l’aprenentatge on busquen cançons de la cultura musical que puguin apropar aquesta experiència al públic.

Sonia Navarro, directora de Twocats pel Gospel

Enguany, l’associació musical està formada per unes 50 persones, tot i que periòdicament es fan proves de veu i audicions per incorporar noves persones cantaires. Tots els interessats o interessades en unir-se al cor ho poden fer inscrivint-se a info@twocatspelgospel.com i seguint les xarxes socials -Facebook, Instagram i Twitter- del cor, on van anunciant els diferents processos.

“Realment hi ha molta gent que té ganes de cantar i això es una alegria per a tots nosaltres. Es sava nova que arriba al grup i veiem com alguns fins i tot s’estrenen en un dels nostres concerts, com va succeir en el concert que vam fer al Mercat de Sant Antoni”, menciona Sonia Navarro.

Sonia Navarro, directora de Twocats pel Gospel

En les properes setmanes, Twocats Pel Gospel tenen pendent el Clàssic Concert de Sant Antoni, que porten fent des de fa més de 20 anys: “És un concert que ens fa molta il·lusió, ja que és tornar als orígens d’alguna manera”, afirma la directora del cor.

Font: Els amants de la música gòspel tenen diumenge una cita a l’Auditori