Els botiguers de Nou Martorell surten diumenge al carrer per liquidar estocs d’hivern

Categories General

L’associació de comerciants i empresaris Nou Martorell organitza aquest diumenge, 1 de març, a la rambla de Les Bòbiles l’edició anual d’hivern del Forastock. De 10.00 a 20.00h, els botiguers liquidaran els productes de temporada a preus molt rebaixats.

La fira multisectorial tornarà a reunir una cinquantena de parades amb grans oportunitats en roba, calçat, complements, bijueria, decoració, joguines, oci, serveis, entre d’altres. És la primera de les cinc fires que, al llarg de l’any, organitza l’associació comercial i té lloc habitualment el primer cap de setmana de març, apunta el president de Nou Martorell, Marc Casasayas.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

Segons Casasayas, la fira és un model d’èxit amb una fórmula que els funciona. Per al visitant, esdevé un gran basar que aglutina en un sol espai una variada oferta comercial amb productes molt rebaixats i descomptes que arriben fins al 80%. Per als comerciants, és una bona oportunitat per eliminar o reduir estocs, fer neteja als magatzems i guanyar uns diners per reinvertir en la nova temporada. A més, els botiguers es donen a conèixer entre els visitants i compradors.

Font: Els botiguers de Nou Martorell surten diumenge al carrer per liquidar estocs d’hivern