Els centres escolars obriran portes de forma virtual per mostrar la seva oferta

Categories General

Del 22 de febrer al 17 de març, els centres escolars d’infantil i primària de Martorell oferiran portes obertes de manera virtual. Els centres de secundària estan enllestint els materials en línia per tal d’oferir-los a les famílies a partir del 8 de març i que coneguin els diferents projectes educatius per al proper curs 2021-22.

L’Escola La Mercè farà la sessió telemàtica el 22 de febrer, l’Escola Mercè Rodoreda el 23 de febrer, l’Escola Els Convents el 24 de febrer, l’Escola Vicente Aleixandre el 25 de febrer, l’Escola José Echegaray el 26 de febrer, l’Escola Juan Ramon Jiménez el 2 de març i l’Escola Lola Anglada el 3 de març. Totes elles tindran lloc a les 18.00h.

La regidora d’Ensenyament , Soledad Rosende, diu que amb la pandèmia la fórmula telemàtica ha estat la més encertada per tal de mostrar els centres a les famílies. Les escoles “estan treballant el material perquè estigui a punt i es pugui consultar als seus webs i al portal martorelldigital.cat . Des de l’Ajuntament donem tot el nostre suport i col·laboració als centres i a les famílies”.

Soledad Rosende, regidora d’Ensenyament

El centres d’educació secundària “estan elaborant el material audiovisual que serveixi a les famílies per conèixer els seus espais i projectes pedagògics respectius”. En aquest cas, el material estarà disponible a partir del dia 8 de març als web dels centres i també a martorelldigital.cat.

Procés de preinscripció per al proper curs

Les dates previstes per la preinscripció , encara no oficials, són del 15 al 24 de març per a educació infantil i primària, i del 17 al 24 de març per educació secundària. Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), al Complex Educatiu (c/ Josep Tarradellas, 11) “resten a l‘espera de concretar el sistema de tramitació i procés de preinscripció segons la resolució pertinent del Departament d’Educació”, comenta Rosende. En el moment de la publicació de la mateixa s’informarà a les famílies dels diferents aspectes a tenir en compte: terminis, documentació o sistema de tramitació.

Soledad Rosende, regidora d’Ensenyament

Aquesta informació es comunicarà per carta que es lliurarà directament als alumnes de 6è dels centres escolars de Martorell a la mateixa escola on estan escolaritzats i a les famílies que han de fer la preinscripció al segon cicle d’Infantil (P3) se’ls farà arribar per correu. Per a qualsevol consulta es podran adreçar a l’OME, al correu ome@martorell.cat.

Font: Els centres escolars obriran portes de forma virtual per mostrar la seva oferta