Els Diables estaran un any més a la Festa Major de Martorell

Categories General

La Colla de Diables i Drac de Martorell, un any més, seran una part molt important de la Festa Major que -com sempre- comptarà com sempre amb propostes ben variades que van des de la cultura popular fins a la música més actual, passant per propostes d’esport, cinema, art, comerç o gastronomia, entre moltes altres. De fet, actuaran en tres actes.

Ja des del primer dia de Festa Major -que se celebrarà del 14 al 16- estaran presents. Mireia Cardús, presidenta dels Diables, explicava les diferents accions: “El primer acte serà el dilluns 14, on començarem fent el Cercavila del Seguici Festiu amb tota la cultura popular a les 19.30h a la plaça de la Vila. Aquí farem una petita presentació dels balls de cultura popular i els diables farem algunes cremades”.

Però el dimarts continuen perquè “al matí anirem a la missa solemne fent l’ofrena a les 12:00 a la parròquia de Santa Maria”, assegurava Cardús.

Mireia Cardús, presidenta dels Diables

Dimarts a la nit, el plat fort

El correfoc -tot un clàssic de les festes majors- se celebrarà el 15 d’agost a les 22.00h a la Plaça Onze de setembre. “Anirem fins Pep Ventura passant pel carrer Francesc Pujols. Després ens desplaçarem a la Plaça Frederic Duran i tornarem a l’inici pel carrer de l’Skatepark”, deia Cardús

El Correfoc tindrà el mateix format que l’any passat

La presidenta dels Diables confirmava que el Correfoc “tindrà el mateix format que l’any passat. Arran de tota la gentada que vam trobar i de la bona participació de la població de Martorell hem ampliat el recorregut. Tenim moltes sorpreses i esperem que la gent ens ajudi de la mateixa manera”, finalitzava Mireia Cardús.

Mireia Cardús, presidenta dels Diables

Els diables van tornar l’any passat després de l’aturada a causa de la pandèmia i del risc d’incendi.

Font: Els Diables estaran un any més a la Festa Major de Martorell